Uncategorised

Antall artikler:
24

Ledige stillinger

Antall artikler:
2

Kundesenter (ny)

Antall artikler:
2

Faktura

Antall artikler:
16

Elektro

Antall artikler:
6

Nett

Antall artikler:
10

Strøm

Antall artikler:
6

Strøm og strømavtaler

Antall artikler:
1

Fiberutbygging

Antall artikler:
8

Aktuelt

Antall artikler:
4

Ansatte

Antall artikler:
7

Lærlinger

Antall artikler:
3

Pressemeldinger

Antall artikler:
47

Ledige lokaler

Antall artikler:
4

Kultur

Antall artikler:
1

Idrett

Antall artikler:
4

NTE gir tilbake

Antall artikler:
19

Strom Layout

MEDSTRØMS MED NTE 

– et lønnsomt energivalg!

Velger du NTE som strømleverandør har du tatt et lønnsomt energivalg for bedriften din. Våre kompetente energirådgivere hjelper deg å ta riktig valg, slik at bedriften får lavest mulige kostnader og et så optimalt energiforbruk som mulig.

 

Energiledelse har blitt et eget fagfelt som krever kompetanse, erfaring og innsikt i kraftmarkedet, mulige styringsverktøy og støttesystemer. Hos oss får du en dedikert rådgiver som hjelper deg med dette! Vi hjelper deg å finne riktig strømavtale basert på strømforbruk og behov. Du får tilgang og hjelp til å bruke våre smarte verktøy for energistyring slik at bedriften med enkle grep kan få et lavere strømforbruk. Gjennom vår kraftforvaltning jobber vi for å gi selskaper den lavest mulig strømpris. Dette gjør man enkelt forklart gjennom handel fremtidsmarkedet for strøm.

 

Kort sagt er vi til alltid til stede med god oppfølging for å gjøre det enkelt for deg å ta gode og lønnsomme energivalg.

 

Antall artikler:
5

Styringsprodukter

STYRINGSPRODUKTER

Energioversikt og energistyring - Lavere kostnader!

Samarbeider du med oss, kan bedriften din optimalisere energiforbruket sitt. Driver man en bedrift som har fleksible prosesser, har man også muligheten til å regulere energiforbruket sitt.

 

Antall artikler:
5

Telecom Layout100% TRØNDERFIBER HELT FRAM

TIL KONTORVEGGEN

NTE leverer fiberbredbånd med fantastiske hastigheter. Blir du kunde hos oss vil du ha fart og kapasitet nok, nå og i fremtiden. Vårt fiberbredbånd gjør det mulig for din bedrift og sende like mye fra seg som man mottar av kapasitet. Dette er avgjørende når dine ansatte skal benytte skytjenester, videokonferanser og streaming.


Vi er markedsledende fiberleverandør i Trøndelag både i bedrifts – og privatmarkedet. Vi analyserer din bedrifts behov og våre rådgivere vil hjelpe deg å finne riktig fiberløsning. Både med tanke på å finne riktig produkt som er tilpasset bedriftens kapasitets- og hastighetsbehov, samt en vurdering av om du bør ha en oppgradert SLA-avtale.

 

Antall artikler:
3

Elektriker Layout

NTE

– Midt-Norges største el-entreprenør

NTE Elektro er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Vi prosjekterer og bygger sterk- og svakstrømsanlegg i næringsbygg og boliger. Den teknologiske utviklingen skjer raskt, og vi jobber med fremtidsrettede løsninger innen bl.a. automasjon, sikkerhet, infrastruktur, havbruk/blå sektor, tele/fiber, solenergi og smarthus.

Med over 240 fagfolk bestående av prosjektledere, elektrikere, automatikere, telekommunikasjonsmontører og energimontører, har NTE Elektro bred kompetanse på alle typer elektrotjenester i hele Trøndelag. Med fokus på å holde organisasjonen oppdatert på teknologi og levere kvalitet i alle ledd, kan du være trygg på å få den kompetansen og kvaliteten bedriften din trenger. HMS-arbeidet har alltid høyt fokus hos oss.

Vi tilbyr helhetlige samarbeidsavtaler gjennom tjenesten Næringsservice. Du finner mer informasjon om dette under.

 

Antall artikler:
1

Fiberprodukter

FIBERPRODUKTER

Fiberbredbånd gir økt effektivitet, noe som gir bedre lønnsomhet og fornøyde medarbeidere. Derfor jobber vi kontinuerlig med å tilby produkter som gir din bedrift gode løsninger, utfra de behovene bedriften har. Her kan du se mer om de ulike fiberproduktene vi kan tilby din bedrift.

Antall artikler:
7

Elektrikertjenester fra NTE

ELEKTRIKERTJENESTER FRA NTE

Under finner du et utvalg av produktene og tjenestene NTE kan tilby din bedrift. Vi legger vår stolthet i å finne den beste løsningen i alle tilfeller. Fordi vi vet at ingen bedrifter er like. Om du har spørsmål til oss, eller ønsker å legge inn en bestilling. kan du legge igjen kontaktinformasjonen din så tar vi kontakt med deg, eller du kan kontakte oss direkte. 

Antall artikler:
3

Kontakt din nærmeste avdeling

KONTAKT DIN NÆRMESTE AVDELING HER

Vi i NTE Elektro AS utfører alt innen elektroteknisk installasjon og er opptatt av å hjelpe deg som kunde på beste måten.

Ta kontakt med kundeservice eller ring oss på telefon 74 15 02 00, .eller kontakt en prosjektleder i et av våre markedsområder.

 

Antall artikler:
6

Prosjekter

Antall artikler:
3

Namsvatndam

Antall artikler:
5

Storåselva

Antall artikler:
4

Byafossen

Antall artikler:
5

Aktuelt fra Namsvatndam

Antall artikler:
3

Gir mer

Antall artikler:
1

Sol

Kategoritekst

Antall artikler:
12

Våre solcelleløsninger

Våre solcelleløsninger

Du kan velge mellom utenpåliggende og integrerte solcelleløsninger. Utenpåliggende solcellepanel monteres oppe på eksisterende tak, mens integrerte løsninger er utformet slik at de passer direkte inn i takkonstruksjonen. Integrerte løsninger er mest aktuelt dersom du skal bytte taket ditt eller bygge helt nytt. Utenpåliggende løsninger er som oftest mest interessant for vanlige boliger, som ikke skal oppgradere taket eller lignende i løpet av kort tid.
 
Når du ber oss om et tilbud på solenergi, gjør vi en analyse av solforholdene og hvor stort produksjonsbehov du har. Ut fra det skreddersyr vi en pakkeløsning, der anleggets størrelse er tilpasset boligens solforhold og dine behov.

Utenpåliggende solcelleanlegg

Vår utenpåliggende løsning leveres med sorte rammer og monokrystallinske paneler. Panelene er nesten sorte, og har ikke den karakteristiske blåfargen som mange forbinder med solcelleanlegg. Disse anleggene tar seg veldig godt ut på taket, og utnytter solen ekstra godt.

Bygningsintegrerte solcelleanlegg

Vår bygningsintegrerte løsning leveres med sorte og monokrystallinske paneler, som passer direkte inn i takkonstruksjonen. Per dags dato leveres dette som takplater. Visuelt sett er dette en meget pen løsning.
Integrerte anlegg anbefales dersom du skal bytte taket ditt, eller i løpet av få år skal gjøre takoppgraderinger, samt dersom du bygger nytt.

Hva inkluderer solenergitjenesten?

Solenergitjenestene fra NTE koster 149 kr/mnd. Dette inkluderer en timeavregnet spotprisavtale, kjøp av din overskuddsproduksjon til dobbel spotpris time for time, tilgang til visualiserte produksjonsdata, kundeservice, overvåking av anlegg og tilbud om tilgang til nye tjenester.
 
Det første året får du en utvidet service- og sikkerhetsavtale til en verdi av 1990 kr inkludert i prisen. Dette inkluderer en befaring med visuell inspeksjon av anlegget. Etter det første året kan du inngå en forlengelse av denne avtalen om du ønsker det.
 
Prisen på strømavtalen avregnes time for time, vektet mot faktisk forbruk time for time. Det eneste påslaget er kostnad for elsertifikater*, som utgjør 3,65 øre/kWh. Du får levert strøm med opprinnelsesgarantier inkludert i prisen. Det betyr at vi kan garantere at det produseres like mye fornybar energi, som den mengden husholdningen din bruker. Les mer om det her.
 
*I samsvar med «Lov om elserifikater» inneholder prisen kostnader til kjøp av elsertifikater. Les mer om det her.
 
Antall artikler:
2

FAQ Solenergi

Antall artikler:
26

Næringsservice for landbruket

NÆRINGSSERVICE FOR LANDBRUKET

Næringsservice for landbruket

Landbrukets Brannvernkomité (LBK) har gjennomført analyser som tyder på at to av tre branntilløp i landbruksbygninger oppstår i det elektriske anlegget eller elektrisk utstyr. Målrettet innsats for å forebygge el-branner er derfor meget viktig.

Er du eier og ansvarlig for et gårdsbruk med et elektrisk anlegg, har du ansvar for at det elektriske anlegget tilfredsstiller ulike lover og forskrifter, samt føringer fra Mattilsynet. Gjennom tjenesten Næringsservice tilbyr vi en plan for systematisk vedlikehold av det elektriske anlegget, som sørger for at du ivaretar lover, forskrifter og føringer.

Vi hjelper deg å innfri regelverkene som gjelder for anlegget ditt og gir råd om hvilke kontroller som bør utføres. Med Næringsservice skal du være trygg på at du har et driftssikkert elanlegg, som innfrir lovkravene. Kontrollene inkluderer dokumentasjon og rapporter, samt innmelding til relevante instanser. Eventuelle utbedringer vil bli utført med energieffektive og kvalitetsriktige løsninger. Vi tilbyr også en rammeavtale med rabatterte priser på timer og materiell.

Merk at som medlem av Bondelaget får du rabatterte priser på både timer og materiell hos din lokale service-elektriker. Gi oss beskjed om medlemskap ved bestilling, så sørger vi for at du får avtalepriser.


Antall artikler:
6

Næringsservice for bedrifter

NÆRINGSSERVICE FOR BEDRIFTER

Næringsservice for bedrifter

Er du eier og/eller ansvarlig for et bygg med et elektrisk anlegg, har du også ansvar for at det elektriske anlegget tilfredsstiller ulike lover og forskrifter. Gjennom tjenesten Næringsservice tilbyr vi en plan for systematisk vedlikehold av det elektriske anlegget, som sørger for at du ivaretar alle lover og forskrifter.

Vi hjelper deg å innfri regelverkene som gjelder for anlegget ditt og gir råd om hvilke kontroller som bør utføres. Med denne tjenesten skal du være trygg på at du har et driftssikkert elanlegg, som innfrir lovkravene.

Kontrollene inkluderer dokumentasjon og rapporter, samt innmelding til relevante instanser. Eventuelle utbedringer vil bli utført med energieffektive og kvalitetsriktige løsninger. Vi tilbyr også en rammeavtale med rabatterte priser på timer og materiell.


Antall artikler:
6

Startsiden

Antall artikler:
18

Nyheter

Antall artikler:
1

E-post nyhetsbrev

Antall artikler:
2

Julekalender

Antall artikler:
2

Kampanje

Antall artikler:
2

Privat

Antall artikler:
6

Elektrikertjenester

Antall artikler:
8

Lading av elbil

Antall artikler:
1

Underholdning og kommunikasjon

Antall artikler:
13

Strøm

Antall artikler:
17

Strømavtaler

Antall artikler:
17

Agrol avtaler

Antall artikler:
3

Internett

Antall artikler:
13

Telefoni

Antall artikler:
2

TV

Antall artikler:
3

Bedrift

Antall artikler:
4

Strøm

Antall artikler:
14

Telecom

Antall artikler:
1

Virksomheter

Antall artikler:
0

Energi

Antall artikler:
29

Elektro

Antall artikler:
7

Marked

Antall artikler:
1

Kundeservice

Antall artikler:
9

Ofte stilte spørsmål

Antall artikler:
1

Internett

Antall artikler:
1

Fiberbredbånd og fibertjenester

Antall artikler:
1

E-post

Antall artikler:
4

Skjema

Antall artikler:
7

Avtaler og priser

Antall artikler:
5

Brukerveiledninger

Antall artikler:
1

Karriere

Antall artikler:
24

test

Antall artikler:
2

Annonse 3

Antall artikler:
2

Om NTE

Antall artikler:
10

Presse

Antall artikler:
9

Pressebilder

Antall artikler:
9

Organisasjon

Antall artikler:
14

Årsrapport 2011

Antall artikler:
0

Annonse 1

Antall artikler:
2

Annonse 2

Antall artikler:
1

Annonse3

Antall artikler:
1

Årsrapport 2014

Antall artikler:
0

Årsrapport 2013

Antall artikler:
19

Annonse1

Antall artikler:
1

Samfunnsrolle

Antall artikler:
7

For leverandører

Antall artikler:
10

Eiendom

Antall artikler:
2

HMS

Antall artikler:
9

Konkurranser

Antall artikler:
1

Nyhetsbrev

Antall artikler:
1

Mediabank

Antall artikler:
4

Entreprenør

Antall artikler:
0

NTE kontakten

Antall artikler:
3

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Les mer

Enig

Generelt om informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler). En cookie er en liten datafil som lagres i nettleserens internminne. Den hjelper til med at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og samarbeidspartnere slik som Altibox og Google kan benytte cookies. Formzålet med cookies er blant annet å:

  • registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet
  • forbedre brukeropplevelsen på nettstedet
  • tilpasse innhold og funksjonalitet på nettstedet
  • utvikle og forbedre nettstedet

En cookie inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren. Du kan lese mer om cookies hos Wikipedia.

Det er Lov Om Elektronisk Kommunikasjon (Ekomloven), hvor krav om samtykke fra brukeren nevnes. Nytt i denne loven er § 2-7b som trådte i kraft den 1. juli 2013 : Bruk av informasjonskapsler/cookies.
Denne lyder som følger:

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Ved å gå inn på nettstedet www.nte.no samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du enkelt endre innstillingene i nettleseren din.

Hva innebærer de nye bestemmelsene?

I praksis handler det først og fremst om at nettstedene må informere brukerne om bruken av cookies. Informasjonen skal være lett synlig med en gang brukeren kommer inn på nettstedet, enten i form av en lenke i toppteksten, en tekstboks på forsiden eller som en slags sprettopp-dialogboks.

Ifølge Post- og teletilsynet skal informasjonen inneholde opplysninger om hvilke informasjonskapsler som brukes, hvilke opplysninger som behandles, formål og hvem som behandler opplysningene. Dette inkluderer også tredjeparts informasjonskapsler som brukes av for eksempel annonsetjenester, «widgets» fra sosiale nettverkstjenester og eksterne tjenester for trafikkanalyse, slik som Google Analytics.

Så lenge informasjonskravet oppfylles av nettstedet, kreves det ikke noen spesiell funksjonalitet for å gi brukeren mulighet til å samtykke til bruken av cookies. Ifølge Post- og teletilsynet er det rett og slett cookie-innstillingene i nettleseren som er det avgjørende. Brukere som ikke godtar bruken av cookies, må selv endre disse, dersom nettleserens innstillinger er forhåndsinnstilt for aksept.

Bortsett fra bedre mulighet til å få informasjon om nettstedenes bruk av cookies, skal ikke den nye bestemmelsen føre til noen endret opplevelse ved besøk på nettsteder.
 

 

Nettstatistikk - Informasjonskapsler (cookies)

Hva er en cookie? En cookie eller en informasjonskapsel er en liten tekstfil. Når du kommer til en nettside, spør siden nettleseren din om å få lagre kapselen på maskinen din. Dette gjør at nettsida kan huske handlingene eller preferansene dine over tid, og hvor ofte du har vært på nettsiden.


Følgende cookies settes av Google:

_ga Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data over hvordan besøkende bruker nettsiden. Dette slettes automatisk etter 2 år.

_gid Registrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data over hvordan besøkende bruker nettsiden. Dette slettes automatisk etter 24 timer.

ads/ga-audiences Brukes av Google til å retargete besøkende basert på besøkendes nettside bruk. Dette slettes automatisk etter 24 timer.

collect collect

Brukes av Google for å sende data til google Analytics om besøkendes enheter og adferd. Tracker besøkende på tvers av enheter og markedskanaler. Dette slettes etter besøket.


Følgende cookies settes av Facebook

_fr Brukes av Facebook for å levere en rekke annonseprodukter. Dette slettes automatisk etter 3 måneder.

_tr Brukes av Facebook for å levere en rekke annonseprodukter. Dette slettes automatisk etter 1 minutt.


Følgende coockies settes av Adform:

_0

Brukes av Adform for å følge besøkende på tvers av nettsider. Slettes etter besøket.

_C

Brukes av Adform for å sjekke om brukeres nettleser støtter cookies. Slettes automatisk etter 2 måneder.

_cid

Optimaliserer annonsevisningen basert på brukernes bevegelse kombinert og ulike annonsørbud for visning av brukerannonser.

_uid

Registrerer en unik bruker-ID som gjenkjenner brukerens nettleser når du besøker nettsteder som bruker samme annonse. Slettes automatisk etter 2 måneder.


Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy som samler inn data om hvordan nettsider brukes av de besøkende. Den innsamlede dataen gjør at vi kan forbedre nettsidens brukervennlighet, innhold og funksjonalitet. Ved å bruke Google Analytics kan vi analysere effekten av markedsførinen som gjøres. Data fra informasjonskapslene til Google Analytics lagres anonymisert hos Google. IP-adresser anonymiseres gjennom IP-maskeringsfunksjonen til Google. Google Analytics samler også informasjon om brukerens atferd på nettsiden, samt geografisk lokasjon og hva slags enhet som blir brukt.


Google AdWords

NTE annonserer hos Google gjennom tjenesten Google AdWords. Cookies som settes av Google lar oss måle trafikk inn til nettsiden, effekten av annonseringen, samt retargete besøkende. Dataen behandles og lagres hos Google, og inkluderer informasjon om din nettleser, enheten du bruker, geografisk lokasjon og IP-adresse. IP-adresser anonymiseres etter 9 måneder. Informasjonen i informasjonskapselen slettes etter 18 måneder. NTE har ikke tilgang til IP-adressen din gjennom Google AdWords.

Facebook

NTE benytter seg av Facebook som annonseplattform. Facebook plasserer cookies på din enhet etter at du har besøkt våre nettsider. Her registreres din IP-adresse og informasjon om din nettleser. Formålet med bruk av cookies fra Facebook er å kunne gi deg mer relevant informasjon og annonser tilpasset dine interesser, samt retargeting i etterkant. Facebook lagrer data på servere i EU og USA. NTE har ikke tilgang til informasjon i din Facebookkonto og heller ikke din IP-adresse.

Hvordan slette cookies:

AdWords: Du kan velge bort cookies fra Google ved å gå til Googles annonseinnstillinger: www.google.com/settings/ads

Facebook: Her kan du velge dine innstillinger for hvordan facebook får bruke eventuell informasjon de samler inn for annonsestyring: www.facebook.com/ads/settings

Google Analytics: Vil du ikke sende informasjon til Google Analytics kan du forhindre dette ved å installere Googles Out-out verktøy: https://tools.google.com/dlpag...

Nettleser: Det er også mulig å reservere seg mot informasjonskapsler ved å endre instillinger i din nettleser. Se http://www.nettvett.no/for instrukser.

 

 

 


Innlogging