Gode strømavtaler til bedrifter i Namdalen

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din? Trenger du hjelp til å få oversikt over bedriftens strømforbruk eller vurderer du om solcelleanlegg kan være fornuftig for din bedrift? Da anbefaler vi en prat med vår energirådgiver Steffen Lie. Han er ansvarlig for oppfølging av alle bedriftskunder i Namdalen.

Mann som ser inn i kamera og teksten "Vi kjenner Trøndelag" ved siden av

Konkurransedyktige strømavtaler

Landbruk eller liten bedrift? Større bedrift eller offentlig virksomhet? Vi har ulike strømavtaler tilpasset ulike behov. Alt fra en tradisjonell spotprisavtale som følger markedsprisen, til fastprisavtaler, til gode forvaltningsavtaler der vi bruker vår ekspertise på strømmarkedet til å kjøpe og selge strøm på strømbørsen for å oppnå lavere priser enn spotprisen.

Klikk her for å se alle våre strømavtaler for bedriftskunder

 

Bilde av EOS i bruk på en telefon

 

Få oversikt over strømforbruket med et energioppfølgingssystem

Med et energioppfølgingssystem (EOS) får du full oversikt over bedriftens strømforbruk. Da blir det lettere å finne tiltak som kan redusere unødvendig strømforbruk, og ikke minst effekttoppene* som påvirker hvor mye bedriften betaler i nettleie.

*En effekttopp er tidspunkt man bruker mye strøm på en gang.

 

Stort bygg med solceller på taket

 

Solenergi og elbillading

Stadig flere bedrifter ser verdien i å investere i solcelleanlegg. Da kan bedriften erstatte en andel av energiforbruket sitt med egenprodusert strøm, og samtidig redusere effekttoppene sine. I tillegg er det mange bedrifter som investerer i solcelleanlegg som et miljøtiltak. De siste årene har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse på solenergi.

Elbilrevolusjonen har for alvor tatt tak i det norske bilmarkedet. Dette setter også nye krav til våre bedriftskunder som f.eks. bygger boliger, drifter eiendommer som kjøpesentre, kontorlokaler osv. Vi tilbyr en ladeløsning med betalingsløsning, lastbalansering og rask og trygg lading.

Vannkraftverk

Rett til fritak eller redusert forbruksavgift

Det er avgift på all elektrisk kraft som leveres i Norge, men visste du at enkelte bedrifter og virksomheter har rett til å slippe hele eller deler av forbruksavgiften?

Les mer
Danie er bedriftsrådgiver i NTE

Full kontroll på strømforbruket

Vil du bruke mindre strøm og spare mer penger, er du helt avhengig av å vite hvor mye strøm du bruker i dag. Med et energioppfølgingssystem får du full oversikt over hvor mye strøm du bruker hver eneste time.

Les mer
Skjermbilde fra video av porteføljeforvalter Berit

Har bedriften din vurdert en forvaltningsavtale på strømmen?

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din? Da bør du vurdere vår forvaltningsavtale Slå Spot. Da er det faktisk mulig å få en lavere strømpris enn innkjøpsprisen.

Les mer