Optimaliser bedriftens strømavtale og energiforbruk

Vi i NTE har solid rådgiverkompetanse når det gjelder forvaltning av strømavtaler og energitjenester for bedriftskunder. Nå ønsker vi en prat med deg angående strømavtalen og energiforbruket til din bedrift.

Sammen kan vi finne gode og smarte løsninger,  som vil gi bedriften en lavere strømregning og et mindre klimafotavtrykk. Det kan vi gjøre gjennom å tilpasse valg av strømavtale, få oversikt over og optimalisere strømforbruket, og se på passende energieffektiviseringstiltak. 

 

Optimaliser bedriftens strømavtale og energiforbruk

Vi ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner når det kommer til strøm, energistyring og optimalisering, elbillading og solenergi. Vårt mål er at våre kunder skal ha oversikt, kontroll og forståelse av energiforbruk, miljø- og klimapåvirkning. Dette oppnås ved tett oppfølging av våre energi- og miljørådgivere gjennom fire steg. Omfanget av våre leveranser tilpasses ditt behov.

  1. Analyse
  2. Energi-overvåkingssystem
  3. Energirapport / -analyse
  4. Leveranse av energitjenester basert på anbefalte tiltak

Skredderstrøm

Vi kan tilby din bedrift en skreddersydd forvaltningsavtale på strøm. Da vil du få en strømpris som er tilpasset etter risikovilje. Med i prisen følger et administrativt gebyr (inkl. elsetifikat). 

 

Be om tilbud

Kontakt oss

Svenn Olav Storløs

Energirådgiver Bedrift

92018095 Send e-post

Steffen Lie

Energirådgiver Bedrift

95706302 Send e-post

Tommy Norum

Energirådgiver Bedrift

45511088 Send e-post