Optimaliser bedriftens strømavtale og energiforbruk

Vi i NTE har solid rådgiverkompetanse når det gjelder forvaltning av strømavtaler og energitjenester for bedriftskunder. Nå ønsker vi en prat med deg angående strømavtalen og energiforbruket til din bedrift.

Sammen kan vi finne gode og smarte løsninger,  som vil gi bedriften en lavere strømregning og et mindre klimafotavtrykk. Det kan vi gjøre gjennom å tilpasse valg av strømavtale, få oversikt over og optimalisere strømforbruket, og se på passende energieffektiviseringstiltak. 

 

Optimaliser bedriftens strømavtale og energiforbruk

Vi ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner når det kommer til strøm, energistyring og optimalisering, elbillading og solenergi. Vårt mål er at våre kunder skal ha oversikt, kontroll og forståelse av energiforbruk, miljø- og klimapåvirkning. Dette oppnås ved tett oppfølging av våre energi- og miljørådgivere gjennom fire steg. Omfanget av våre leveranser tilpasses ditt behov.

  1. Analyse
  2. Energi-overvåkingssystem
  3. Energirapport / -analyse
  4. Leveranse av energitjenester basert på anbefalte tiltak

Skredderstrøm

Vi kan tilby din bedrift en skreddersydd forvaltningsavtale på strøm. Da vil du få en strømpris som er tilpasset etter risikovilje. Med i prisen følger et administrativt gebyr (inkl. elsetifikat). 

 

Be om tilbud

Kontakt meg

Tommy Norum

Energirådgiver Bedrift

45511088 Send e-post
To menn smiler mot kamera foran en stabel med planker

Små grep gir store besparelser

Norsk Limtre i Mosvik tar bærekraft på alvor. Nå tar de grep som skal hjelpe dem å bruke mindre strøm. Slikt blir det penger i banken av.

Les mer
Gris med stikkontakt

Slik sparer du strøm

Selv om strømmen er rekordbillig for tiden, lønner det seg alltid å ikke bruke mer strøm enn nødvendig. Her får du råd om hvordan du kan bruke enda mindre strøm!

Les mer
Skjermbilde fra video av porteføljeforvalter Berit

Har bedriften din vurdert en forvaltningsavtale på strømmen?

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din? Da bør du vurdere vår forvaltningsavtale Slå Spot. Da er det faktisk mulig å få en lavere strømpris enn innkjøpsprisen.

Les mer