Strøm og energitjenester

Vi ønsker å være din foretrukne samarbeidspartner når det kommer til strøm, energi- styring og optimalisering, elbillading og solenergi. 

Kontakt oss

Mitt Energibygg

NTE er en samarbeidspartner som kan tilby mer enn en strømavtale til din bedrift. Vi kan tilby leveranser og tjenester knyttet til solenergi, elbillading og ikke minst styring og optimalisering av din bedrifts forbruk. Alt samlet under konseptet, Mitt Energibygg.

Gunstige strømavtaler gjennom Agrol

Landbruket blir stadig mer automatisert og mer energikrevende. Alle de nye maskinene som er med og forenkler arbeidshverdagen, har én ting til felles: De trenger strøm for å fungere. Benytter du deg av strømavtalene Agrol har med NTE, får du avtaler du kan være fornøyd med.

Solceller styrer strømforbruket

​Med enkle grep kan du redusere både nettleia og strømforbruket til bedriften din. Investerer dere i solceller på taket, kan dere redusere mengden strøm dere kjøper fra strømnettet.

Les mer »

Legger strøm til 775 elbilladere i borettslag

Med sine 1113 leiligheter er Risvollan Borettslag landets største frittstående borettslag. Da de skulle få kontroll på energiforbruket i borettslaget, falt valget på løsningene til NTE.

Les mer »

Kontakt oss

Marit Bjerkan

Energirådgiver
99036820
Send e-post

Svenn Olav Storløs

Bedriftsrådgiver
92018095
Send e-post

Erland Aarvik

Energirådgiver
91333802
Send e-post

Daniel Aalberg

Energirådgiver
92866816
Send e-post

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler.