Bedriftsstrøm

Bedriftsstrøm er en skreddersydd strømavtale for bedrifter som ønsker å oppnå lave og forutsigbare priser over tid. Målsetningen er at dere som bedrift skal være sikret en lav og forutsigbar strømpris, samt unngå pristoppene.

Mer informasjon om Bedriftsstrøm

Med denne strømavtalen, forvaltes strømforbruket ditt i felles portefølje sammen med andre kunder som har dette produktet. Dette gjør at vi kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de aller største strømkundene.

Med strømavtalen Bedriftsstrøm betaler du porteføljepris + 75 kr pr anlegg pr måned. Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris på Nordpool Spot og resultatet fra kraftforvaltningen.

I tillegg til porteføljeprisen tilkommer et påslag på for tiden 4,55 øre/kWh for å dekke myndighetspålagte elsertifikatkostnader.

Bedriftsstrøm har en oppsigelsestid på 1 år + resten av inneværende år fra datoen avtalen sies opp. Strømavtalen faktureres månedlig etterskuddsvis. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE