Energiledelse

Dersom bedriften din skal få en lavere strømregning er det viktigste du kan gjøre å optimalisere energiforbruket. Det vil også hjelpe deg å redusere bedriftens klimafotavtrykk.

Jakob2_1200x628.png

Hva mener vi med energioptimalisering?

Energioptimalisering hander både om å redusere strømforbruket og å fordele strømforbruket utover dagen. Reduksjon av strømforbruket vil gi deg lavere strømregning, mens fordeling av strømforbruket vil redusere bedriftens effekttopper, som igjen påvirker nettleia. Effekttopper er de tidspunktene i løpet av døgnet der bedriften bruker mye strøm på én gang. 

Prisingen på energi er i stadig endring, og i tiden framover vil den sannsynligvis variere enda mer i løpet av døgnet. Så det vil lønne seg å vite hvordan du bør styre bedriftens energiforbruk, slik at du kan opprettholde produksjon, effektivitet og trivsel samtidig som du sørger for en så lav strømregning og nettleie som mulig.

Hvordan fungerer det?

Se vår prosjektleder for energitjenester, Jakob, forklare hvordan dette fungerer i denne filmen. Ønsker du å få mer informasjon om energiledelse for din bedrift, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Seks strømsparetips for bedrifter

Mange er bevisst på å tenke på enkle strømsparetips hjemme. Men har du noen gang tenkt på å spare bedriften din for strøm? Vi har tatt en prat med Jakob, som deler seks enkle strømsparetips for bedrifter.

Les mer

Slik bruker du Bedriftsportalen

I bedriftsportalen får du full oversikt over bedriftens strømkundeforhold – alt fra strømforbruk til fakturaer og nyttig informasjon vi har å dele med deg. På den måten skal det bli enklere for bedriften din å ha oversikt over strømforbruket, og enklere å ta smarte energivalg.

Les mer
Danie er bedriftsrådgiver i NTE

Full kontroll på strømforbruket

Vil du bruke mindre strøm og spare mer penger, er du helt avhengig av å vite hvor mye strøm du bruker i dag. Med et energioppfølgingssystem får du full oversikt over hvor mye strøm du bruker hver eneste time.

Les mer