Skaff energiløsninger til borettslaget uten at husleia øker

Vurderer ditt borettslag/sameie å gjennomføre energiprosjekter som f.eks. anskaffelse av elbilladere, solcelleanlegg eller energieffektivisering?

Nå tilbyr vi en ny og fleksibel betalingsmodell som gjør slike innkjøp mulig uten å øke husleia til beboerne. Vi har god erfaring og hjelper dere gjerne med å få jobben gjort.

  • Ingen økning i husleia
  • Rettferdig kostnadsfordeling
  • Eie anlegget selv
  • Fremtidsrettede løsninger
  • Trygg leveranse med god kvalitet
Elbilladeranlegg
Fra 1500 kr/mnd *
Solcelleanlegg
Fra 1728 kr/mnd *
Energi-effektivisering

* Forutsetter 5 års nedbetalingstid på elbilladeanlegg og 7 års nedbetalingstid på solcelleanlegg. Om ønskelig kan man velge å betale ut deler av anlegget ved oppstart, og resten med nedbetaling.

Ved å registrere deg får du tilbud på jobben og muligheten til å betale ned investeringen over 3-5 år. - med gunstige betingelser. Kostnadene fordeles over en lengre periode, slik at dere kan ta større del av investeringen over drift. Enkelt og greit.

Be om tilbud
Du blir kontaktet
Vi kommer på befaring
Du får et tilbud
Vi avtaler montering ved aksept

Hvordan fungerer elbillading i borettslag?

Bor du i borettslag og trenger å lade elbilen? Det er mange som lurer på hvordan lading av elbil fungerer i borettslag og sameier. Spesielt om man har felles parkeringsanlegg, uten mulighet til å montere opp en elbillader ved sin egen boenhet.

Hva sier lovverket om elbillading i borettslag og sameier?

Har beboerne i borettslag og sameier rett til å sette opp elbillader? Les hva lovverket sier om elbiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE