Energieffektivisering

Vurderer borettslaget eller sameiet å investere i et energieffektiviseringsprosjekt? F.eks. bytte ut gammel belysning med LED-lys, eller har dere behov for å styre belysning og varme? Nå tilbyr vi en fleksibel betalingsmodell som gjør slike oppgraderinger mulig gjennom avbetaling. 

Mange borettslag og sameier har behov for å oppgradere gammel belysning i fellesarealer til LED-belysning, eller styre oppvarming på en mer effektiv og automatisert måte. Vi har kompetente og serviceinnstilte elektrikere som gjerne bistår med denne type arbeid. I tillegg tilbyr vi en fleksibel betalingsmodell med avbetaling i 3-5 år, slik at dere har mulighet til å gjennomføre prosjektet uten å måtte øke husleia til beboerne. 

Trenger dere oversikt over strømforbruket? 

Større borettslag og sameier, som har mange strømmålere og et relativt stort strømforbruk, kan ha behov for å skaffe seg oversikt over strømforbruket sitt. Vi tilbyr et energioppfølgingssystem (EOS), som hjelper dere å få denne oversikten. Da vil dere få oversikt over både strømforbruk og effekttopper. EOS er et skybasert system som passer både små og store bygg. Det gir muligheten til å følge med på energiforbruket via både pc og mobil, og dere vil kunne få varsler om ubalanse eller driftsfeil. 

Kontakt oss for et tilbud 

Trenger dere hjelp til å finne en god løsning på utskiftning av belysning, varmestyring eller andre installasjoner? Eller ønsker dere hjelp til å få oversikt over eget strømforbruk? Kontakt oss, så kommer vi på befaring og lager et skreddersydd tilbud. 

Få oversikt over bedriftens energiforbruk

Har du lurt på hva som vil være de mest effektive tiltakene for å redusere energiforbruket til bedriften din? Da bør du lese videre!

Så enkelt er det å bruke mindre strøm

Enten du bor i et borettslag eller sameie hvor utgiftene til oppvarming og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene eller om de ikke er det, sparer du både lommeboka og miljøet ved å ha et bevisst forhold til hva du bruker strøm på.