Landbruks- og bedriftsstrøm

Bedriftsstrøm/landbruksstrøm er en skreddersydd strømavtale for bedrifter som ønsker å oppnå lave og forutsigbare priser over tid. Målsetningen er at dere som bedrift skal være sikret en lav og forutsigbar strømpris, samt unngå pristoppene.

Mer informasjon om Landbruks- og bedriftsstrøm

Med denne strømavtalen, forvaltes strømforbruket ditt i felles portefølje sammen med andre kunder som har dette produktet. Dette gjør at vi kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de aller største strømkundene.

Med strømavtalen Bedriftsstrøm/Landbruksstrøm betaler du porteføljepris + 75 kr pr anlegg pr måned. Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris på Nordpool Spot og resultatet fra kraftforvaltningen.

I tillegg til porteføljeprisen tilkommer et påslag på for tiden 4,55 øre/kWh for å dekke myndighetspålagte elsertifikatkostnader.

Bedriftsstrøm/Landbruksstrøm har en oppsigelsestid på 1 år + resten av inneværende år fra datoen avtalen sies opp. Strømavtalen faktureres månedlig etterskuddsvis. 

Billig strøm + elkontroll 

Driver du landbruk og ønsker et trygt gårdsbruk i tillegg til en gunstig strømavtale? Med Trygg strøm får du strømavtalen landbruksstrøm, i tillegg til at vi passer på at du overholder myndighetenes og forsikringsselskapenes krav om en gjennomført elkontroll hvert tredje år. Du betaler porteføljepris + 200 kr/mnd.

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler.