Mitt Energibygg

Vi leverer et stort spekter av energitjenester til våre bedriftskunder, under konseptet Mitt Energibygg. Mest kjent er selvsagt den tradisjonelle strømavtalen, men stadig flere ser behov for tjenester knyttet til solenergi, elbillading og ikke minst energistyring og optimalisering. 

 

Kontakt oss

En gård med solcellepanel på taket

EOS - Energioppfølging med NTE 

Energimarkedet er som mange andre bransjer inne i en rivende utvikling. Man ser tydelig at prisingen av energi er i endring. Framover vil prisen for både energi og effekt varierer mye gjennom hele døgnet. Samtidig vil man mange ganger se at prisen man må betale for effekt vil være høyere enn energien du forbruker.

Derfor tilbyr vi alle våre kunder tilgang til et system som gjør det mulig for din bedrift å få et forhold til nettopp disse endringene. Et system som gjør det mulig for bedriften å ikke bare redusere forbruket men også effekttoppene. Vårt EOS (Energioppfølgingssytem) er et skybasert system som passer både for små og store bygg. Slik at du enkelt kan følge energiforbruket fra mobilen eller PC, og raskt få melding om ubalanse eller driftsfeil.

Solenergi

Stadig flere bedrifter tar i bruk sine bygg til å selv produsere en andel av energibehovet, ikke minst for å kunne ta ned effekttoppene. Vi har i de siste årene opparbeidet oss en betydelig kompetanse på dette feltet og har levert store og små anlegg over hele Trøndelag. Så om dette er interessant også for din bedrift, ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere.

Elbillading

Elbilrevolusjonen har for alvor tatt tak i det norske bilmarkedet de siste årene. Dette setter også nye krav til våre kunder som drifter eiendommer som kjøpesentre, kontorlokaler osv. Derfor har vi jobbet mye med å komme opp med en ladeløsning som skal fungere så sømløst og godt som mulig både for våre kunder og ikke minst elbileierene. Systemet vi tilbyr har både betalingsløsning, lastbalansering, og selvsagt rask og trygg lading. Ta kontakt med en av våre rådgivere om du ønsker å høre mer om vår løsning.

Solceller styrer strømforbruket

Med enkle grep kan du redusere både nettleia og strømforbruket til bedriften din. Investerer dere i solceller på taket, kan dere redusere mengden strøm dere kjøper fra strømnettet.

Ytterøykylling - stor besparelse med enkle tiltak

Ytterøykylling slakter og foredler tre millioner kyllinger per år. Det krever mye energi, men med enkle tiltak i samarbeid med oss ble strømregningen betydelig redusert.

Kontakt oss i dag

Portrettbilde av Svenn Olav Storløs

Svenn Olav Storløs

Energirådgiver Bedrift

92018095 Send e-post
Portrettbilde av Marit Bjerkan

Marit Bjerkan

Energirådgiver Bedrift

99036820 Send e-post
Portrettbilde av Daniel Aalberg

Daniel Aalberg

Energirådgiver Bedrift

92866816 Send e-post
Portrettbilde av Erland Aarvik

Erland Aarvik

Energirådgiver Bedrift

91333802 Send e-post
Portrettbilde av Steffen Lie

Steffen Lie

Energirådgiver Bedrift

95706302 Send e-post
Portrettbilde av Tommy Norum

Tommy Norum

Energirådgiver Bedrift

45511088 Send e-post