Strøm og energitjenester

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din, og hjelp til å skaffe oversikt over bedriftens strømforbruk?
Da anbefaler vi deg å fortsette å lese. Legg gjerne igjen kontaktinformasjon i skjemaet under, så vil en av våre kompetente energirådgivere kontakte deg.

Kontakt oss

Se Berit forklare hva en forvaltningsavtale er

Våre strømavtaler

Topp 5 Garanti

Med Topp 5 Garanti har bedriften en av de rimeligste strømavtalene på årsbasis. Strømprisen man betaler er blant de fem rimeligste på en referanseliste over de største leverandørene av variabel pris.

Kontakt oss

Slå Spot

Slå Spot er en forvaltningsavtale. Det vil si at vi kjøper og selger strøm på strømbørsen med mål om å oppnå en lavere pris enn innkjøpsprisen. Dette gjør at bedriften din kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbehold de største strømkundene.

Kontakt oss

Energioppfølgingssystem (EOS)

EOS er et verktøy som gir bedriften full oversikt over strømforbruket sitt. Dermed kan man enklere finne tiltak for å redusere strømforbruket, og ikke minst effekttoppene (tidspunkt man bruker mye strøm på én gang) som påvirker hvor mye man betaler i nettleie. Dette er et skybasert system som passer både små og store bygg, slik at du enkelt kan følge med energiforbruket på både mobil eller PC.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Få oversikt over bedriftens energiforbruk

Har du lurt på hva som vil være de mest effektive tiltakene for å redusere energiforbruket til bedriften din? Da bør du lese denne artikkelen!

Har bedriften din vurdert en forvaltningsavtale på strømmen?

Ønsker du en konkurransedyktig strømavtale til bedriften din? Da bør du vurdere vår forvaltningsavtale Slå Spot. Da er det faktisk mulig å få en lavere strømpris enn innkjøpsprisen.

Kontakt oss

Daniel Aalberg

Energirådgiver Bedrift

92866816 Send e-post

Erland Aarvik

Energirådgiver Bedrift

91333802 Send e-post

Marit Bjerkan

Energirådgiver Bedrift

99036820 Send e-post

Steffen Lie

Energirådgiver Bedrift

95706302 Send e-post

Svenn Olav Storløs

Energirådgiver Bedrift

92018095 Send e-post

Tommy Norum

Energirådgiver Bedrift

45511088 Send e-post