Mitt Energibygg

Vi leverer et stort spekter av energitjenester til våre bedriftskunder, under konseptet Mitt Energibygg. Mest kjent er selvsagt den tradisjonelle strømavtalen, men stadig flere ser behov for tjenester knyttet til solenergi, elbillading og ikke minst energistyring og optimalisering. 

EOS - Energioppfølging med NTE 

Energimarkedet er som mange andre bransjer inne i en rivende utvikling. Man ser tydelig at prisingen av energi er i endring. Framover vil prisen for både energi og effekt varierer mye gjennom hele døgnet. Samtidig vil man mange ganger se at prisen man må betale for effekt vil være høyere enn energien du forbruker.

Derfor tilbyr vi alle våre kunder tilgang til et system som gjør det mulig for din bedrift å få et forhold til nettopp disse endringene. Et system som gjør det mulig for bedriften å ikke bare redusere forbruket men også effekttoppene. Vårt EOS (Energioppfølgingssytem) er et skybasert system som passer både for små og store bygg. Slik at du enkelt kan følge energiforbruket fra mobilen eller PC, og raskt få melding om ubalanse eller driftsfeil.

Solenergi

Stadig flere bedrifter tar i bruk sine bygg til å selv produsere en andel av energibehovet, ikke minst for å kunne ta ned effekttoppene. Vi har i de siste årene opparbeidet oss en betydelig kompetanse på dette feltet og har levert store og små anlegg over hele Trøndelag. Så om dette er interessant også for din bedrift, ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere.

Elbillading

Elbilrevolusjonen har for alvor tatt tak i det norske bilmarkedet de siste årene. Dette setter også nye krav til våre kunder som drifter eiendommer som kjøpesentre, kontorlokaler osv. Derfor har vi jobbet mye med å komme opp med en ladeløsning som skal fungere så sømløst og godt som mulig både for våre kunder og ikke minst elbileierene. Systemet vi tilbyr har både betalingsløsning, lastbalansering, og selvsagt rask og trygg lading. Ta kontakt med en av våre rådgivere om du ønsker å høre mer om vår løsning.

Energitjenester

Gjennom forretningsområdet Energitjenester skal vi gjøre det mulig for trønderske hjem og bedrifter å bli en del av det grønne skiftet​. Fremtidens energikunder er forskjellige fra dagens på flere viktige områder. De produserer ofte energi selv, og ønsker å kombinere dette med smart kjøp av energi. Energisparing og helhetlige bærekraftige energiløsninger som setter kundens behov i sentrum vil bli viktigere. Kundebasen er 82 000 husstander og bedrifter, noe som tilsvarer mer enn 200 000 enkeltbrukere.

Profilbilde av Anette-Marie Granerud Sætervik

Anette-Marie Granerud Sætervik

Energi- og klimarådgiver

+47 920 88 232

Jakob Krogsrud

Jakob Krogsrud

Markedssjef Havbruk

+47 957 58 359

Profilbilde av Anders Solem

Anders Solem

Markedssjef Energitjenester

+47 479 01 109

Profilbilde av Daniel Aalberg

Daniel Aalberg

Energirådgiver Bedrift

928 66 816

Bilde av Erland Aarvik

Erland Aarvik

Energirådgiver Bedrift

913 33 802

Steffen Lie

Steffen Lie

Energirådgiver Bedrift

957 06 302

Tommy Norum

Tommy Norum

Energirådgiver Bedrift

455 11 088

Håvard Lutdal

Håvard Lutdal

Prosjektleder Solenergi

+47 907 16 179