5 små, 2 store og en lavere strømregning

Da Tor Martin Eek ringte til NTE for å be om råd om hvilken strømavtale han skulle velge, ble han anbefalt Agrol Forvaltning. Det har vist seg å være et godt valg.
Familie står sammen med mange dyr og smiler til kamera

Tor Martin og samboeren Ulrikke Marie Kristiansen Skevik driver gården Heistad på Sparbu utenfor Steinkjer. I tillegg til 50 melkekyr, 10 kjøttfe, høner, sauer og kaniner, driver de med korn. Til sammen har de fem barn i alderen 7 - 17 år, som i likhet med sine foreldre er aktive håndballspillere. 

- Det går en del strøm ja, kan du si, forteller paret. - Det er minst ei trening eller en kamp hver eneste dag, så det går en del liter vann på dusjing hver eneste dag. Den varmtvannstanken får kjørt seg skikkelig!

Trønderlåna de bor i, er stor, og krever både vedovn og varmepumpe for at den skal bli gjennomvarm. I tillegg kommer alle driftsbygningene på gården.

- Vi bruker en ikke ubetydelig sum på strøm hver måned, sier Tor Martin. 

To barn holder en katt

Tilbake til NTE

Tor Martin er født og oppvokst på Heistad, og har en sterk tilhørighet både til bygda si og til Trøndelag. Det er en av grunnene til at han også syns det er viktig med en lokal strømleverandør.

- Jeg var så dum at jeg byttet strømleverandør en gang, men jeg kom meg tilbake til NTE så snart som råd var, smiler Tor Martin.

- Se deg rundt neste gang du er på en fotballbane eller er på en konsert, så ser du hvem det er som har sponset arrangementet. Det betyr utrolig mye for frivilligheten at NTE både ser og støtter dem!

At Tor Martin endte opp med Agrol Forvaltning, var egentlig helt tilfeldig.

- Hadde det ikke vært for at kunderådgiveren på kundesenteret til NTE spurte meg om jeg var medlem i Bondelaget, hadde jeg ikke kommet til å tenke på at medlemskapet mitt kunne gi meg tilgang til avtaler som er spesialtilpasset oss i landbruket, sier Tor Martin. 

Hva er Agrol Forvaltning?

Tanken bak Agrol Forvaltning er at rett og slett å oppnå gode strømpriser over tid. NTE samler flere små kunder i en portefølje, og får mulighet til å kjøpe inn strøm på vilkår som ellers bare er forbeholdt store kunder. I perioder i 2018 har kundene hatt strømpriser som er halvparten av spotprisene kunder med andre strømavtaler betaler for.

- Jeg fulgte bare rådet til rådgiveren i NTE, jeg, og det er jeg glad for i dag. Jeg ser på strømregningen at jeg har spart flere tusen kroner på å ha denne avtalen.

Finn ut om Agrol Forvaltning er noe for deg!

Agrol er ikke en kundeklubb du melder deg inn i, men som du får tilgang til gjennom medlemskap i disse organisasjonene:

Felleskjøpet Agri  Felleskjøpet Rogaland Agder  Norges Bondelag  Norges Bygdekvinnelag Norges Bygdeungdomslag  Norges skogeierforbund og skogeierandelslagene