7 ting å finne på i juleferien

Etter at pepperkakene er bakt, pinnekjøttet og riskremen er spist og alle julegavene er behørig prøvd ut, venter en lang, herlig juleferie for mange av oss. Vi har samlet gode tips til hva du kan finne på i romjula.

Flere pepperkaker på bakebrett

Gå på teater

Verdal teaterlag har samlet noen av sine beste amatørskuespillere og setter opp farsen Nettdating med overspenning på Turneteatret på Verdal. Premieren er 4. juledag - og får du med deg premieren, kommer du garantert til å kjenne det i magemusklene resten av året!

Sparbu teaterlag har premiere på stykket Trekkspillkrigen 6. juledag. Få med deg det de selv kaller en folkekomedie om distriktsbanditter.

6. juledag er også premieredato for Bagabu ULs forestilling Zorro, som vises for første gang i Norge. De lover en forrykende familieforestilling med skurker, helter, fekting og flott musikk. 

Dans! 

Konsertscenene bugner av god underholdning og dyktige artister i romjula. Sjekk ut ditt lokale lokale! Vi har lyst til å trekke frem Steinkjer Mannssangforening og Steinkjer Janitsjar som inviterer til gratis julekonsert i Steinkjer kirke 2. juledag. 

Ta med noen på kino

Kinomørket er like forlokkende også i romjula. 1. juledag er det premiere på en rekke filmer, blant annet den etterlengtede oppfølgeren til Frost. Bli med Anna, Elsa, Olaf og Kristoffer på nye magiske eventyr!

Den norske filmen Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen, mens den tyske filmen Flukten fra Øst-Tyskland forteller den sanne historien om de to øst-tyske familiene som planlegger å flykte fra diktaturet i øst til friheten i vest i en luftballong. 

Det våte element

Dampsaga bad på Steinkjer og Oasen i Namsos er åpent for plasking, svømming og lek fra 3. juledag. Unn deg sommertemperaturer både i vann og på land før du hutrer deg ut i den norske vinteren igjen! 

Nedoverski…

Meråker alpinsenter holder åpent hver dag i jula, til og med på julaften. Grong skisenter holder åpent fra 3. juledag. Uansett hvilket anlegg du velger, gleder seg til å tilby gode skiopplevelser for liten og stor. 

… og bortoverski

Foretrekker du langrenn, kan du velge og vrake i flotte skiløyper over hele Innherred! Trenger du inspirasjon til en ny løype, kan du for eksempel sjekke skisporet.no - de har god oversikt. 

Kom deg ut av et låst rom! 

Har du prøvd Escape Room ennå? Hvis ikke er det et perfekt avbrekk i romjula! På Strømsnes på Inderøy kan du ta med venner og familie og løse enten Julegavemysteriet eller Spøkelset - eller begge deler. Lykke til!  PS - med kundeappen vår NTE får du 20 % rabatt på billettene til Escape Room! 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.