8 grunner til å velge Altibox TV

Gjør som 120 000 trøndere allerede har gjort - velg fiberbredbånd og tv-løsning fra Altibox så du kan strømme, surfe og spille så mye du bare orker!

Med internett og tv fra Altibox får du super hastighet på bredbåndet og en fleksibel tv-løsning hvor du kan skreddersy din egen tv-pakke. I tillegg til et knippe faste kanaler får du en sum med poeng til å velge mellom 80 kanaler og strømmetjenester. Uansett om du foretrekker filmer, elsker serier eller digger sport, kan du velge inn akkurat det innholdet du liker best. Logg deg inn på Mine Sider, og med noen få tastetrykk velger du inn og ut innhold på noen minutter. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil se innholdet på tv-skjermen, nettbrettet eller telefonen din. 

Har du ikke fiberbredbånd enda? Sjekk om du kan få lynrask fiber du også

Alt dette - og mere til! 

I tillegg til at du kan velge inn kanalene, filmene, seriene og sportssendingene du vil ha og velge ut det du uansett ikke vil se på, gir Altibox TV deg alt dette: 

  • Start forfra

Kom du hjem 5 minutter etter at programmet ditt hadde begynt? Ikke no problem - du kan bare starte programmet fra begynnelsen! Perfekt når du kommer litt for sent på plass foran skjermen. Nå trenger du aldri mer å få glipp av hovedsaken på nyhetssendingen, hjemstedet ditt på værmeldingen eller åpningen på episoden! 

  • Praktisk programarkiv

På mange av kanalene du kan velge inn, er innholdet som allerede er sendt tilgjengelige i en uke etter sendetid. Og vil du se favorittprogrammet ditt senere enn det, kan du enkelt benytte opptaksfunksjonen.

  • App

Vi har en egen app til både mobilen og nettbrettet ditt så du kan se tv, opptak, serier og filmer så å si hvor og når du vil, også når du er offline. 

  • Hele NRK-arkivet

Med Altibox TV får du både tilgang til hele NRK-arkivet og til NRK Super rett på tv-en. 

  • Se Altibox på Apple TV

Med Altibox-appen for Apple TV 4 og 4K kan du se tv hvor og når du ønsker, både i og utenfor hjemmet. Så lenge du har tilgang til internett, kan du ta med deg det meste av tv-innholdet ditt og se det der det passer deg best. 

Perfekt for tegnefilmer på barnerommet, fotballkamper i kjellerstua og påskekrim på hytta!

  • Sylskarpe bilder i høy kvalitet

Oppløsningen og kvaliteten på tv-bildet i nye Altibox TV er noe av det beste som finnes. Teknologien er klargjort for en oppløsning på 3840x2160 pixler, som inngår i standarden UHD (ultra high definition) eller 4K. Altibox tar forbehold om at mange tv-kanaler ikke sender i den høyeste oppløsningen.

  • Søk på tvers av alt innhold

Altibox TV har en ny og banebrytende søkefunksjon, slik at du enkelt finner for eksempel titler og skuespillere på tvers av kanaler, opptak, programarkiv, og film og serier i filmkiosken. Det gjør det enkelt å finne gamle favoritter, eller oppdage nye!

  • Film og serier

Hos oss får du Norges mest komplette film- og serietilbud. Du velger selv om du vil kjøpe eller leie filmene. 

Sjekk om vi kan levere Altibox TV hjemme hos deg

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.