Både internett og tv? Da kan du spare penger med å velge en av pakkene våre!

Et liv uten tv og internett er utenkelig for veldig mange av oss. Vi bruker internett til stadig flere tjenester - alt fra å handle og betale regninger til å se instruksjonsvideoer, registrere aktivitet, trening og kosthold og levere skoleoppgaver
Altibox pakkene standard og pluss

Og samtidig som vi bruker nettet til praktiske oppgaver, streamer vi både filmer og musikk - og til å koble av. 

Alt dette krever internettlinjer med både kapasitet og stabilitet - og det får du med 100%, lynrask trønderfiber fra NTE!

Standardpakken - Mest for pengene! 

Standardpakken gir deg aller mest for pengene og sørger for at din bolig er utstyrt med et komplett underholdningstilbud. Her får du et meget kraftig bredbånd og en fleksibel tv-opplevelse som gir deg tilgang på nærmest alt innhold når og hvor du måtte ønske, i tillegg til ekstra sport. Passer for alle, men spesielt for den moderne familien og andre som bruker tid på flere skjermer. Standardpakken koster kr 1099,- per måned.

Plusspakken - Maksimal underholdning og fart!

Plusspakken er pakken for deg som enkelt og greit vil ha det beste som finnes på markedet. Her får du et bredbånd med fart og kapasitet langt over gjennomsnittet og en fleksibel tv-opplevelse som gir deg tilgang til nærmest alt innhold når og hvor du måtte ønske, i tillegg til ekstra sport, film og serier. Plusspakken koster 1599,- per måned.

Har du både internett og tv fra NTE, får du mest for pengene hvis du velger en av pakkene våre!

Sjekk om du kan få fiber fra NTE her!

Motta push-varsler fra NTE

Få varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til å motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert på mine kundedata. Se vår personvernerklæring.