Det gikk sport i å finne den beste strømavtalen

Medlemskapet i Norsk Skogeierforbund gir Frode Estil muligheten til å kjøpe en strømavtale spesielt tilpasset skogeiendommen han eier i Lierne. At han kan bruke den samme avtalen hjemme i huset i Meråker, er et stort pluss.
Frode Estil utendørs i snøen

– Det går en del strøm både hjemme og på gården i Lierne, så jeg er glad for at jeg kom over avtalen med NTE i medlemsbladet til Agrol, sier Frode Estil. 

Etter en imponerende idrettskarriere hvor han vant det meste som kunne vinnes innen langrennssporten, la Frode Estil konkurranseskiene på hylla i 2007. Siden den gang har både elevene på idrettsfag ved Meråker videregående skole og sambygdingene hans nytt godt av kunnskapen hans. To av de tre sønnene hans konkurrerer aktivt på ski, og pappa Frode stiller selvfølgelig som skitrener for idrettslaget Varden Meråker. 

– Vi fikk et nytt liv etter at jeg la opp, forteller Frode. – Da jeg var aktiv, hadde jeg nærmere 200 reisedøgn i året. Nå går de fleste turene til hjembygda mi Lierne. 

For selv om Frode Estil har bodd en mannsalder i Meråker, banker hjertet fremdeles litt ekstra for Lierne, hvor han vokste opp. 

– Det er nå liksom Lierne som er hjemme da, sier han, – og vi drar dit i de fleste feriene og en del helger. 

Bilde av Frode Estil i kjøkken

Når Frode og kona og de tre sønnene på 10, 13 og 17 år er i Lierne, bor de på gården Frode overtok etter at faren døde for noen år siden. Eiendommen er på rundt 8000 mål, og knapt halvparten er produktiv skog. 

– Skog er spennende, sier Frode. – Jeg skulle gjerne jobbet manuelt i skogen, men støtter meg på den gode jobben de lokale entreprenørene gjør. Planting og skogrydding gjør jeg imidlertid selv, og det stortrives jeg med. 

Uansett om familien er hjemme eller i Lierne, er de mye utendørs. Hele familien er glad i å være ute, både med og uten ski på beina - og da er det godt å ta en dusj når man kommer hjem. 

– Vi dusjer nok ganske ofte, og og vi vasker mye treningstøy, sier han. – Likevel tror jeg ikke vi bruker mer strøm enn de fleste andre barnefamilier. 

Da Frode var aktiv utøver, var han kjent som et skikkelig konkurransehode. Konkurranseinstinktet er like sterkt på hjemmebane. 

– Det går litt sport i å finne de beste avtalene, smiler han. – Jeg vil ha den beste forsikringsavtalen, den beste renta og den beste strømavtalen. Med strømavtalen fra NTE får jeg en god pris både hjemme i Meråker og hjemme i Lierne. 

Bilde av Frode Estil

Hva er Agrol Forvaltning?

Tanken bak Agrol Forvaltning er at rett og slett å oppnå gode strømpriser over tid. NTE samler flere små kunder i en portefølje, og får mulighet til å kjøpe inn strøm på vilkår som ellers bare er forbeholdt store kunder. Finn ut om Agrol Forvaltning er noe for deg!

Agrol er landbrukets eget fordelsprogram, som du får tilgang til gjennom medlemskap i disse organisasjonene:

Felleskjøpet Agri  Felleskjøpet Rogaland Agder  Norges Bondelag  Norges Bygdekvinnelag Norges Bygdeungdomslag  Norges skogeierforbund og skogeierandelslagene

Agrol gjelder også for ansatte i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke.