Frode Estil valgte en Agrol strømavtale

Det er ikke bare i skiløypa konkurranseinstinktet til Frode Estil slår inn. Derfor har han valgt strømavtalen Agrol Forvaltning.
Profilbilde av Frode Estil

– Jeg vil jo gjerne ha de beste avtalene jeg kan få på alt fra bank og forsikring til strøm, forteller Frode Estil. – Derfor var jeg ikke sen om å bytte strømavtale da jeg så at NTE tilbød strøm gjennom Agrol. 

Frode Estil vant det meste det var mulig å vinne med ski på beina frem til han la konkurranseskiene på hylla i 2007. Nå er han avdelingsleder for idrettsfag på Meråker videregående skole, og lærer nye, sultne talenter å bli enda bedre til å gå på ski. 

Frode, kona Grete og de tre sønnene på 10, 13 og 17 år bygde nytt hus i Meråker for vel 10 år siden. 

– Den gangen syns jeg vi bygde altfor stort, men etter hvert som ungene vokser til ser vi at det er kjekt med den plassen vi har, smiler Frode. 

Bilde av smilende Frode

Som barnefamilier flest, tilbringer de ofte flere timer utenfor enn innenfor husets fire vegger i løpet av en dag. 

– Som mange andre har vi en hektisk hverdag, forteller Frode, – og helgene er ikke mye roligere, de heller! 

De to yngste sønnene går i fars skispor og konkurrerer i langrenn. I tillegg spiller guttene fotball, og både Frode og Grete er glade i en treningsøkt. 

– Det er ofte opptatt i dusjen her, og både vaskemaskina og tørketrommelen går jevnt og trutt. Likevel bruker vi nok ikke mer strøm enn andre familier. Vi bruker drøyt 20 000 kWh i året, forteller han. 

I tillegg til å bruke strøm på å varme opp varmtvann og på å vaske og tørke klær,mener Frode at mye av strømutgiftene får til oppvarming. De har gjort noen tiltak for å bruke mindre strøm; blant annet har de varmepumpe tilknyttet vannbåren gulvvarme. 

– Det viktigste er nok kanskje å ha et bevisst forhold til hva man bruker strøm på, mener Frode. – Det fins mye det er morsommere å bruke penger på enn strøm, så det er lurt å finne en skikkelig god avtale! 

Mann utendørs i snøen ved et gjerde

Hva er Agrol Forvaltning?

Tanken bak Agrol Forvaltning er at rett og slett å oppnå gode strømpriser over tid. NTE samler flere små kunder i en portefølje, og får mulighet til å kjøpe inn strøm på vilkår som ellers bare er forbeholdt store kunder.

Finn ut om Agrol Forvaltning er noe for deg!

Agrol er landbrukets eget fordelsprogram, som du får tilgang til gjennom medlemskap i disse organisasjonene:

Felleskjøpet Agri  Felleskjøpet Rogaland Agder  Norges Bondelag  Norges Bygdekvinnelag Norges Bygdeungdomslag  Norges skogeierforbund og skogeierandelslagene

Agrol gjelder også for ansatte i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke.