Glad i den lokale forankringen

​Med unntak av en kort periode, har Ola Moxness fra Steinkjer vært strømkunde hos NTE så lenge han kan huske.
Ola Moxness smiler til kamera

 Jeg er glad i den lokale forankringen NTE har i Trøndelag, sier Ola.

Ola har vært dyrlege på Steinkjer siden 1968, og medlem i Norges Bondelag nesten like lenge.

Medlemskapet i Bondelaget ble med på lasset da Ola Moxness og kona flyttet fra enebolig og inn i en leilighet i Jægtbyen på Steinkjer, og var avgjørende for at Ola valgte den strømavtalen han har i dag.

- Jeg satt og bladde gjennom en utgave av medlemsbladet deres en kveld, og så at NTE tilbød to ulike strømavtaler gjennom Agrol - landbrukets fordelsprogram, forteller Ola.

Neste dag ringte Ola til kundesenteret i NTE, og fikk hjelp til å kjøpe Agrol Innkjøpspris - en avtale som passer for deg som vil ha den billigste avtalen over tid, og som tåler å se at strømprisen går litt opp og ned.

- Det var fort gjort, det, smiler Ola - både å få hjelp og å få den nye strømavtalen på plass. Og jeg er trygg på at dette er den billigste strømavtalen for oss!

I tillegg til den gunstige strømavtalen Ola benytter seg av gjennom Agrol, bruker han flere av medlemsfordelene også - blant annet på telefoni og bensin. Og han mener flere burde se på fordelene som ligger i medlemskapet.

- Jeg tror det er penger å spare på å benytte seg av disse avtalene, sier han. - Jeg er i alle fall fornøyd med de gode avtalene som er forhandlet frem gjennom Agrol.

Agrol er ikke en kundeklubb du melder deg inn i, men som du får tilgang til gjennom medlemskap i disse organisasjonene:

Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet Rogaland Agder

Norges Bondelag

Norges Bygdekvinnelag

Norges Bygdeungdomslag

Norges skogeierforbund og skogeierandelslagene