Hvilken strømavtale får flest trøndere anbefalt?

Vi vet like godt som dere at det er vanskelig å vite hvilken strømavtale man skal velge. Med den nye strømkalkulatoren vår gir vi deg en anbefaling på hvilken strømavtale som passer best for deg. Så langt har de aller fleste fått anbefalt strømavtalen Topp 5 Garanti.
Utsnitt av NTE sin strømkalkulator

Med Topp 5 Garanti sørger vi for at prisen du betaler per kilowattime er blant de 5 billigste når vi sammenligner oss med andre landsdekkende strømleverandører. Garantien gjelder per år; fra januar til januar. Det betyr at prisen noen uker er under Topp 5-prisen, og at den noen uker er over. På årsbasis skal vi uansett være innenfor Topp 5. Det betyr at du kan være trygg på at du har en god strømavtale hele året! 

I strømkalkulatoren vår legger du inn hvor mange kvadratmeter boligen din er, og hvor mange som bor i boligen din. I tillegg velger du hva som er viktigst for deg; En strømavtale som følger markedsprisen som svinger opp og ned, eller en avtale som gir deg en mer forutsigbar pris. 

I tillegg til Topp 5 Garanti, kan du også bli anbefalt Slå innkjøpspris og Innkjøpspris med pristak i strømkalkulatoren. 

Innkjøpspris med pristak gir deg det beste fra to verdener. Denne strømavtalen gir deg det beste fra to verdener. Du følger markedet hele tiden og vil dermed få en svært gunstig strømavtale over tid. Samtidig passer pristaket på at du slipper å være med på de høyeste pristoppene! Prisen er det vi betaler + 2,99 øre/kWh og 55 kr/mnd.

Med Slå innkjøpspris kan du faktisk få lavere pris enn innkjøpsprisen. Vi forvalter avtalen på strømbørsen med mål om å slå innkjøpsprisen. Vi garanterer at du aldri trenger betale mer enn innkjøpspris + 9,65 øre/kWh.

Når du er strømkunde hos oss, får du strømavtaler uten skjulte gebyrer, full oversikt over strømforbruket ditt, oppdaterte strømpriser og enkel tilgang til kundesenteret vårt. 

Prøv strømkalkulatoren vår nå og finn den strømavtalen som passer deg best!