Mange bruker både lørdagskvelder og ferier til å leie en film eller to. Fjorårets toppliste over leiefilmer som NTE-kundene har leid på Altibox, viser et bredt spenn av filmer. På pallen finner vi disse tre filmene: 

1) A star is born.
Bradley Cooper og Lady Gaga spiller i dette romantiske kjærlighetsdramaet om en erfaren musiker som hjelper en ung artist opp og frem i  rampelyset.
Sangen “Shallow” fra filmen toppet hitlistene over hele verden.

2) Bohemian Rhapsody.
Bohemian Rhapsody er en drama- og musikkfilm om det britiske bandet Queen. Rami Malek, som spiller hovedrollen som vokalisten Freddie Mercury, fikk mange priser for rolletolkningen sin.

3) Venom
Tom Hardy spiller hovedrollen som, ved et uhell, blir infisert av en symbiote som overtar kroppen hans og gir ham overmenneskelige krefter. Symbioten, Venom, har sin egen vilje, og den har ingen skrupler med verken å bite hodet av eller skade de som kommer i vegen for ham.

På resten av 10 på topp-lista finner du disse filmene: 

4) Skjelvet

5) The Equalizer 2

6) Mission: Impossible - Fallout

7) Aquaman

8) Aladdin

9) Mamma Mia: Here We Go Again

10) Avengers: Endgame

For mange blir det ikke jul uten at de har sett en eller flere julefavoritter, og det ser vi også på leietoppen. På plassene under finner vi både Grinchen og Hjemme Alene, to typiske julefilmer. 

Filmene leier du enkelt med noen tastetrykk på fjernkontrollen din! 

filmkveld2

Nye Altibox TV gir deg Norges mest komplette film og serie-tilbud. Altibox lanserer alle kinofilmer i Altibox Film og Serier rett etter «kino-vinduet» er ferdig avspilt. Nye filmer blir først tilgjengelig i filmkiosken for kjøp og deretter for leie. 

Lurer du på hvordan du leier eller kjøper film? Her finner du en rekke instruksjonsfilmer som tar deg fra A til Å!