1. Er du glad i frisk sjøluft og sjarmerende småbyatmosfære, er kanskje Rørvikdagan noe for deg! 23.-27. juli hvert år samler festivalen flere tusen fastboende og tilreisende festivalgjengere til ei lita uke med store musikkopplevelser. Det hele krydres med en god gammeldags martna, tivoli og en rekke spennende aktiviteter. Tar du turen til den ville og vakre Namdalskysten helt nord i Trøndelag, kommer du ikke til å angre!
  Les mer på www.rorvikdagan.no.

 2. Olsokdagene og Spelet om Heilag Olav er et must hvis du er i Trøndelag 23.-29. juli! Et innholdsrikt program med konserter, utstillinger, middelaldermarked, foredrag og gode samtaler frister tusenvis hvert år. Få blant annet med deg Else Kåss Furuseth, som er årets stiklestadprofil, og Ståle Gerhardsen, som er årets olsokkunstner.

  For mange er Spelet om Heilag Olav høydepunktet under Olsokdagene. Flere av landets beste skuespillere, sangere og musikere byr på en opplevelse du sent vil glemme!

  Les mer på www.stiklestad.no.

 3. Er du glad i både fisking og god musikk, er fiskefestivalen på Bessaker midt i blinken for deg! I år arrangeres fiskefestivalen for 40. gang! Fra 19.-21. juli kan du bli med på fiskekonkurranser, svinge deg på dansefest, handle i markedsboder, kose deg på familieshow og delta i aktiviteter både til lands og til vanns.

  Se mer på www.feskfestival.no.

 4. Bli med på Kulturhelg ved Namsen i Grong den første helga i august og opplev NTEs milliardutbygging i Nedre Fiskumfoss gjennom VR-briller! Det blir også kunstutstilling, neonparty for ungene, konserter og kinopremier på Kulturhuset Kuben. Garantert underholdning for alle aldersgrupper!

  Les mer på www.kulturhusetkuben.no.
   
 5. Helga 28. - 29. juni 2019 arrangeres Stokkøya Festival for andre gang. Festivalen byr på artister fra hele Norden, blant annet Spidergawd, Stein Torleif Bjella, Moddi og deLillos. I tillegg lover de masse utendørsaktiviteter, matopplevelser og trivsel! Føde for hjernen, magen og hjertet, der altså!

  Les mer på www.stokkoyafestival.no.

 6. Bli en ekte viking! På Egge museum på Steinkjer møter du omreisende vikinger fra hele Europa når Barnas vikingfestival går av stabelen. Historiefortellere, gjøglere og musikere lager liv og røre, og handelsmenn og håndverkere selger varer slik vikingene selv kunne gjort det. La ungene prøve seg på å ta ferdighetsmerket så de kan gå hjem som ekte vikinger!

  Les mer på www.barnasvikingdager.no.

 7. 10.-14. juli er det klart for Norsk Revyfestival på Høylandet, garantert Norges morsomste festival! Festivalen byr på humorforestillinger i alle former og fasonger. Selve rosinen i pølsa er NM i revy, hvor revygrupper fra hele landet konkurrerer om gjeve titler. Her får du rett og slett en latterlig god opplevelse, enten du står på scenen eller tørker lattertårer foran scenen.

  Les mer på www.norskrevyfestival.no.

 8. Er du glad i god mat og godt drikke, er Trondheim stedet for deg 1.-3. august. Da kan du få med deg førsteklasses lokalmat, matspesialiteter og lokale brygg, øl, kaffe og sider når Bryggerifestivalen og Trøndersk Matfestival går av stabelen. Opplev kokkelering på scenen, smak deg frem til nye favoritter og kos deg med folkelivet.

  Les mer på https://www.matriketmidt.no.

 9. Festningen er Midt-Norges største musikkfestival innen pop, hip hop, urban og EDM. Festivalen arrangeres på Kristiansten Festning i Trondheim 30.-31. august, og i år frister de med artister som David Guetta, Karpe, Matoma og Hkeem.

  Er du kunde hos oss, gir vi deg 400 kroner rabatt på festivalpasset - last ned Gir Mer-appen og finn mer informasjon om tilbudet!

  Les mer om festivalen på www.festningen.no.

 10. For 20. gang kan du oppleve den herlige galskapen i grenda Kvelia i Lierne kommune nord i Trøndelag. Handlingen er lagt til 1950-årene, og kretser rundt hovedperson Pe-Torsa, som er bonde på g.nr 1 br.nr.1 Oppgår’n i Kvelia og nyvalgt ordfører i Nordli Herred. Friluftsteateret har blitt en institusjon for de mange tilskuerne som kommer tilbake år etter år. I år arrangeres Pe-Torsa 22. – 25. august.

  Les mer på www.pe-torsa.no.

 11. I kveldstimene på Røros fra 24. juli til 3. august kan du få med deg Norges nest største musikkspill; Elden - en storslått opplevelse i spektakulære omgivelser. Handlingen er lagt til 1718-1719 da 10 000 svenske soldater gikk mot Trondheim for å ta over Norge. Over 4000 av dem frøs ihjel på veg over grensefjellene på veg hjem.

  Les mer på www.elden-roros.no.


PS: Du treffer oss selvfølgelig også på Storsjöcupen, i år som i fjor og året før det! Stikk innom oss i Trøndertunet hvor vi står sammen med SpareBank1 SMN og Trønder-Avisa. Her kan du få ladet telefonen, kose deg med ei gratis avis, fylle på med litt gratis vann og slappe av mellom slagene. I tillegg arrangerer vi Meet and Greet 3. juli med YouTuber og e-sportutøver Johan Færaas, bedre kjent som Johans! Her kan du også få sjansen til å spille FIFA mot han mellom klokken 12 og 16. Vel møtt!