Har du ikke fått med deg hva Fjutt er ennå? Det er ganske enkelt en plugg (eller en fjutt, om du vil) som du kobler til strømmåleren din for å kunne følge med på hvor mye strøm du bruker. 

Og hvorfor skal du ha en Fjutt? For å bruke mindre strøm, selvsagt. Bruker du mindre strøm sparer du både lommeboka og miljøet. Og for å få til det må du jo vite hvor mye strøm du bruker. Med fjutten kan du gå inn i appen og se hvor mye strøm du bruker til enhver tid. 

Trenger du noen flere argument? Her får dem - på løpende bånd: 

fjutt2-2.jpg

Fremad Fjutt! Fortsetter du bare å bruke strøm sånn som du gjør i dag, kommer du antakelig til å bli stående på stedet hvil. Hvis du derimot lærer noe av det fjutten viser deg om når og hvor mye strøm du bruker, er det første skritt på vegen mot en lavere strømregning. 

Jordbær med fløte. OK da, det kommer ikke av seg selv når du bruker fjutten (kanskje det kan bli trinn 2 i utviklingen?) men hvis du sparer penger på strømregningen, kan du unne deg litt ekstra i hverdagen. 

Ubegrenset info om strømforbruket ditt. Hvor mye bruker du akkurat nå? Hva med nå - etter at du satte på vaskemaskina? Eller nå - når tørketrommelen, PlayStationen og stekeovnen er på samtidig? 

Tidsfordriv. Strømforbruket ditt minutt for minutt er kanskje ikke like vanedannende som Hurtigruta minutt for minutt - men vi våger påstanden at det er mer spennende enn Ribba grad for grad. Det er faktisk gøyere enn du skulle tro å følge med i appen! 

Tallknusing. Siden du har kommet helt til den siste T-en, har du åpenbart nese for hva som kan lønne seg. Med fjutten får du tilgang til masse tall du kan kose deg med å knuse; Strømforbruket nå, i dag og den siste måneden, hvor mye du har betalt for strømmen de siste månedene og strømprisen, for eksempel. Det siste er det litt ekstra lurt å følge med på. Når strømprisen er høy, er det penger å spare hvis du er obs på hvor mye strøm du bruker! 


Overbevist? Hva venter du på?


Trykk deg videre til fjutt-bestillingen!

 

Trenger du litt mer tid?
Her kan du lese deg opp enda mer om hva fjutten er. Så kan du heller gå til bestillingssiden etterpå!