Vi vet at strøm kanskje ikke er det temaet som engasjerer mest. Så lenge alt funker som det skal, tenker nok ikke så mange av oss noe særlig på strøm. Strømregningen, derimot, vet vi at det er mange som er opptatt av. Har jeg virkelig brukt så mye strøm? Hvorfor er strømmen plutselig så dyr? Hva koster egentlig strømmen? Hvor mye betalte jeg i april sammenlignet med i januar? 

I kundeappen vår får du alt du trenger for å bli mer bevisst på strømforbruket ditt. Strømforbruket ditt blir presentert så enkelt og lettfattelig at du garantert får et annet forhold til strøm enn det du har i dag.

Når er forbruket ditt på topp?

For å lære deg mer om forbruket ditt, gir appen deg en oversikt over strømforbruket ditt per time, dag, uke og måned. Siden forbruket ofte henger sammen med utetemperaturen, kan du se temperaturen i samme bilde som strømforbruket ditt. Kanskje kan du justere ned forbruket når det er varmere i været? Vi tror det er enkelt for de aller fleste av oss å bruke mindre strøm - vi må bare få et annet forhold til det.

Digitalt wattmeter

Noen av oss husker kanskje fortsatt de gamle wattmeterne som mange hadde på kjøkkenveggen sin på 1970- og 80-tallet. Det var opprinnelig et smart verktøy for å få kontroll på strømforbruket sitt. Sammen med Enova tester vi nå ut et digitalt wattmeter i kundeappen, hvor man får en god sanntidsvisualisering av hvor mye strøm man bruker til enhver tid. 450 engasjerte pilotkunder er med oss på prosjektet, og gir oss nyttig innsikt vi skal bruke til å å utvikle wattmeteret videre. Forhåpentligvis kan vi snart tilgjengeliggjøre denne funksjonen til flere.

1000 kr fradrag på strømregningen

Så fort du har en aktiv strømavtale hos oss får du tilsendt en mail slik at du kan logge inn i kundeappen. Du velger selv hvilken strømavtale du vil ha, men nå i oktober har du en gylden sjanse til å bli NTE-kunde og få 1000 kr avdrag på strømregningen.

Tilbudet gjelder for strømavtalen Innkjøpspris. Da betaler du det samme som vi kjøper inn strømmen for + kun 35 kr/mnd.

Vil du vite mer om tilbudet?

Det er som regel liten prisforskjell mellom ulike strømavtaler og ulike strømleverandører, siden vi alle kjøper inn strømmen til samme pris. For en innkjøpsprisavtale er det bare påslaget som er forskjellig fra strømleverandør til strømleverandør, og da er det ofte snakk om bare noen få kroner i måneden. Skal du redusere strømregningen din, må du redusere forbruket - og da må du først vite hvor du kan kutte. Den billigste strømmen er tross alt den du ikke bruker.