I en årrekke har vi i NTE hatt gleden og æren av å samarbeide med mange av festivalene og kulturarrangementene rundt omkring i Trøndelag. Og selv om sommeren er på hell, står arrangementene i kø! Her er noen av arrangementene vi sponser i august og september. 


Barnas morsomste dag 25. august, Steinkjer

Ta med barn og barnebarn til Steinkjerhallen og la dem få et uforglemmelig møte med apen Apa, elefanten Elfie og bjørnen Ted. I tillegg blir det ansiktsmaling, klovner og mye annet. Moro for store og små! 

Pe-Torsa 22.-25. august, Kvelia

For 20. gang kan du få med deg galskapen i Kvelia. Ett er sikkert - det er helt umulig å forutse hva Pe, bonde på Oppgår’n i Kvelia og nyvalgt ordfører i Nordli herred, finner på av sprell i år!
I tillegg til forestillingene blir 20-årsjubileet feiret hele uka, med visekveld, jubileumsmiddag, brullupsdagsfeiring og pratstunn. 


Festningen Festival, 30-31. august, Trondheim

Foretrekker du musikk fremfor teater, er Festningen stedet å være siste helga i august! Med artister som David Guetta, Karpe, Hkeem og Sushi X Kobe, ligger alt til rette for at Festningen skal leve opp til det de lover; å være Midt-Norges feteste musikkfestival for alle som er glad i EDM, pop, hip hop og urban. 


Operasjon Oleander, 31. august - 7. september, Leksvik

Årets episode i trilogien Operasjon Oleander heter Muldvarpen. Trilogien er basert på den største aksjonen mot den norske sivilbefolkningen i Norge under andre verdenskrig. I årets forestilling får vi høre hva som skjer med leksværingene som skal overvåke tyskernes bevegelser i og rundt Trondheimsfjorden. 

Første del av trilogien fikk svært gode anmeldelser og trakk fulle hus - og forventingene til årets forestilling er høye!


Asphaugen Game Fair, 31. august, Steinkjer

Endelig er det klart for ei skikkelig jaktmesse i Trøndelag! Det blir massevis av jaktutstyr, jaktbiler, hundeaktiviteter, ATV, skyting, mat og flere spennende aktiviteter!


Ormstunge - en råneopera, 6.-15. september, Verdal

Få med deg den moderne versjonen av Sagaen om Gunnlag Ormstunge, som settes opp på Minsaas Plass i Verdal. Møt ungdom som kjører bil, stjeler, dropper ut av skolen og blir uvenner - og ungdommelig lidenskap, kjærlighet og hat. Historien om Helga, Gunnlaug og Ravn trollbinder like mye i Rasmus Rohdes språkdrakt som i den originale Gunnlaug Ormstunges saga.  

Vi håper å se så mange som mulig av dere på arrangementene!