Generasjoner av trøndere fikk en ny hverdag på grunn av utbyggingen av strøm til alle deler av fylket. Disse investeringene bidro i sin tid til å modernisere regionen vår. Nå går vi videre i moderniseringsprosjektet og bygger ut fiberbredbånd til Trøndelag.


I dag står NTE for over 1800 arbeidsplasser i Trøndelag, og når du kjøper strøm og fiber fra oss er du med på å sikre disse. Du bidrar også til inntekter til samfunnet, våre partnere og underleverandører i regionen. Takk for at du bidrar til dette! Framtida i Trøndelag er lys, fordi det er vi trøndere som skal sammen skal styre spakene. Nå sikter vi mot et fornybart og energieffektivt Trøndelag – med strømavtaler som er gunstige for alle som bor her!

Under kan du se litt av hva vi skal gjøre de neste 99 årene ❤️

b2ap3_thumbnail_rosakaffe

99 år med varm kaffe ☕️

I 99 år har vi levert lokalstrøm til trøndere. Strøm som bidrar til at hjulene går rundt, til at hverdagen fungerer, og til at Trøndelag går fremover. Sammen har vi bygget en lys framtid i Trøndelag. Selskapet skal også i de neste 99 årene bidra til videreutviklingen av ny fornybar energi og introdusere nye produkter og tjenester til kundene. Kort sagt, vi skal være ledende aktør i det grønne skiftet. Så ta det med ro, vi skal holde kaffen din varm med 100 % fornybar energi i fremtiden også, så du kan drikke den med god samvittighet.

Les mer om nordmenns kaffevaner

b2ap3_thumbnail_rosakatt

13 år med artige katter 😹

Siden 2005 har vi levert fiberbredbånd som gjør at du kan humre av artige katter og folk som tryner på skateboard. I dag har hele 43 000mennesker i Trøndelag koblet seg til vår fiber. Nå er vi midt inne i en ny moderniseringsbølge, der digitaliseringen endrer samfunnet fundamentalt. Målet er at alle i både bygd og by skal ha fiber, som er med på å redusere det digitale klasseskillet. Da kan vi alle le høyt av artige videoer av katter som mjauer rart, angriper sitt eget speilbilde, blir skremt, stjeler mat, hopper for kort - eller for langt - og kræsjer eller faller ned.

Vil du vite hvorfor det er bra å se på kattevideoer?

b2ap3_thumbnail_rosagris

99 år med varme til trøndersk smågris 🐷

​Landbruket blir stadig mer automatisert og mer energikrevende. NTE har levert strøm til landbruket i 99 år, og har dermed også vært med på å se utviklingen i teknologien som har vært brukt i landbruket frem til nå. I starten var det kanskje bare ei enkel varmelampe som varmet opp smågrisene om natten, men i dag vet vi at det er utallige energikrevende teknologier som brukes til å drive gårdsbruk på. Spent på hvilken teknologi som preger landbruket i fremtiden?

Se hvilken teknologi som vil påvirke landbruket i fremtiden

b2ap3_thumbnail_rosalaget

4 år med NTE Laget Mitt! 🙌🏼

​I de siste 10 årene har lag og foreninger i hele Trøndelag fått til sammen 100 millioner kroner fra NTE. Dette har vi gjort gjennom mange ulike sponsinger, samt store kampanjer som Drakta mi og NTE Laget Mitt. I årets Laget Mitt delte vi ut 500.000 kr til lag og foreninger i hele Trøndelag, til et bredt spekter av ulike idretter og kulturaktiviteter. NTE har lenge deltatt i utviklingen av attraktive og kreative lokalsamfunn gjennom et tydelig og langsiktig samarbeid med kultur og idrett, noe vi også vil fortsette med i de neste 99 årene.

Sjekk om vi kan sponse laget ditt