For mange av oss ser en stikkontakt slik ut. Fine, men de gjør kanskje ikke så mye ut av seg. Du kan velge den svarte versjonen - det gjør den litt mer spennende - men det er fremdeles mye å gå på! 

 

Hvit R16.jpg
 

 

Svart R16.jpg
 

 

 

Denne stikkontakten ser ikke så veldig annerledes ut, men den gir et helt annet uttrykk. Den er flatere og mer kantete, og gjør at stikkontakten ser mye mer moderne ut. Den kommer selvfølgelig både i hvitt og i svart, og i tillegg kan du få den i aluminium. 

Hvit stikkontakt
 

 

Svart stikkontakt
 

 

Aluminiumsfarget stikkontakt
 

 

 

Hva med en kombinert stikkontakt og USB-lader, eller rett og slett en egen USB-lader? Så slipper du å løpe fra stikkontakt til stikkontakt for å finne ut hvor telefonen din ligger og lader! 

6630900.jpg
 

(denne må du kjøpe en ramme til)

6630077.jpg
 

 

 

Husker du med gru tilbake på jula da du snublet over skjøteledningen til både juletreet og julestjerna som lå over gulvet? Hvorfor ikke kjøpe en nedfellbar stikkontakt som du kan ha i gulvet der du pleier å ha juletreet? Like fin i svart som i aluminium! 

1504320-2.jpg
 

 

1504320-1.jpg
 

 

1504353.jpg
 

 

 

Liker du heller at ting går opp enn ned, kan du jo vurdere en pop-up-stikkontakt. Pop-upene er for eksempel superfine å ha på kjøkkenbenken, så slipper du å utstyre veggene på kjøkkenet med en rekke med stikkontakter du bare bruker en gang i blant! 

89280-3.jpg
 

 

89280-2.jpg
 

 

89280-6.jpg
 

 

 

Enkelte ting kan det være best å legge lokk på. Ute-stikkontakter, for eksempel. Stikkontaktene på verandaen får du selvfølgelig også i flere farger, så de kan matche veggen din best mulig. 

Hvit utendørs et lokk.jpg
 

 

Hvit utendørs lokk.jpg
 

 

Hvit enkel utendørs.jpg
 

 

Svart utendørs.jpg
 

 

 

Eller hva med en stikkontakt som viser veg i mørket? Vi har også stikkontakter med innebygd nattlys; rett og slett en LED-lampe med hvitt lys som sitter i underkant av stikkontakten og lyser ned mot gulvet. Superpraktisk både i trapper, utenfor barnerommet og andre steder det er praktisk med et blendingsfritt vegglys! 

Hvit stikkontakt med lysstripe i nedre kant
 

Trenger du hjelp til å velge stikkontakt eller til å montere dem? Bestill elektriker i dag - du velger selv når det passer best for deg! 

Bestill elektriker