NRK - gjensyn med Julekongen - og tre nye serier

NRK er i det skandinaviske hjørnet, og slår til med hele fire julekalendere fra Norge, Sverige og Danmark!

Husker du Kevin fra Julekongen? Han er 9 år gammel og bor i Sølvskogen sammen med familien sin. En dag finner Kevin en hanske fra rustningen til en ridder. I tillegg oppdager han at den hemmelige hulen hans leder inn til en annen verden - og plutselig kan han vandre mellom den virkelige verden og et eventyrunivers.

Den svenske serien Jakten på tidskrystallen er et spennende science fiction-eventyr hvor Asrin, Lima og Max må gjøre alt de kan for å stoppe de onde kreftene som prøver å stoppe tiden dagen før julaften.

Foretrekker du dansk drama, kan du glede deg til Pakten - et juleeventyr med grøss og magi, og til den splitter nye serien Theo og den magiske talisman. Her møter vi Theo, som går i 6.klasse. Theo har ingen venner på skolen. Hans eneste og beste venn i verden er morfaren Harald. Når morfar blir syk, drar Theo inn i den magiske verdenen Thannanaya for å forsøke og redde morfar.

Også DR - Danmarks radio - sender Theo og den magiske talisman som julekalender.

fBQmdjmf3WD3ISYqIDew4QlQ6b8fM-ft4-XcCAhHn_5w

TV2 - Tinkas Juleeventyr

Også TV2 satser på dansk julemagi i år. Vi møter den 14 år gamle nissepiken Tinka, som finner ut at hun er annerledes enn alle de andre nissene. Sammen med Lasse, som bor i menneskeverden, må hun finne ut hvorfor mennesker og nisser ikke har kunnet se hverandre de siste 100 årene.

d2218eed-7b0f-4026-970b-2fdc6f26086f

TVNorge - Jul i Blodfjell

TVNorge gjentar julekalender-suksessen fra i fjor og viser Jul i Blodfjell - med humor av mørkeste sort! Familien Soot drar til høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul, men feiringen blir ikke som de har sett for seg. Hver dag blir nemlig et nytt medlem av familien tatt av dage. En stjernespekket og parodisk julekalender som har klare referanser til filmklassikeren Ondskapens Hotell.

jul_i_blodfjell5-1848811-10-1513846315127

SVT - Storm på lugna gatan

Svenskene byr på en nyskaping på kalenderfronten i år. I Storm på lugna gatan flytter familien Storm fra storbyen til den lille søvnige byen Järnkroken. For å bli kjent med naboene, bestemmer de seg for å delta i den årlige julekampen som arrangeres i byen. Det viser seg raskt at det ikke er bare bare å få naboene til å samarbeide - og særlig ikke når det viser seg at en julesabotør forsøker å ødelegge julekampen! 

TV2 Zebra - The julekalender

Er du av dem som ikke syns det er good to be a nisseman hvis du ikke får danse Støveldance og til stadighet si Bob bob? Da syns du nok det e bærre lækkert at TV2 Zebra også i år sender kalenderklassikeren fra 1994!

NRK Nett-TV

​For noen blir det ikke jul uten Jul i Skomakergata og Jens Petrus Andersen. Heldigvis finner du den på NRKs nett-tv! Snurr film!

Enten du foretrekker å se julekalenderen på tv, nettbrett eller telefon, har vi løsningen for deg! 

Har du ikke oppgradert til nye Altibox TV enda? Bestill nå - så får du tilgang til alle julekalendene og mye, mye mer!