1. Dekoderen har flyttet opp i skyen!
  I den nye tv-løsningen er tv-dekoderen skybasert. Det vil si at vi kan løfte tv-opplevelsen til et nytt nivå, med for eksempel tilgang til opptaksarkivet ditt på alle skjermer.
 2. Gjør opptak uten grenser
  Har du tidligere irritert deg over at dekoderen har gått full, og ikke hatt plass til flere opptak? Eller at du ikke har kunnet tatt opp flere favorittprogrammer samtidig? Nå kan du ta opp over 500 timer i full HD-kvalitet og det er ingen begrensninger på hvor mange opptak du kan gjøre samtidig.
 3. Tilgang på siste ukes programarkiv
  Glemmer du noen ganger å sette på programmer på opptak? Eller glemmer du noen ganger å følge med timen, så du kommer litt for sent til favorittprogrammet starter? Det gjør ingenting om du har den nye tv-løsningen; da får du nemlig tilgang på siste ukes programarkiv, og der finner du de aller fleste programmene fra den siste uken.
 4. Du trenger ikke lengre være online
  Med den nye tv-løsningen kan du se både opptak, filmer og seriene offline modus også. Det betyr at du kan ta med deg opptakene og filmene dine overalt i verden. Hva med å laste ned favorittserien og ta den med på årets ferietur?
 5. Du kan sette sammen kanalpakken din selv
  Hvorfor ta til takke med en forhåndsbestemt tv-pakke, når du kan velge ut hvilke tv-kanaler du vil ha selv? Nå får du utdelt et gitt antall tv-poeng, og kan bruke de til å plukke kanaler og strømmetjenester fra vårt sortiement.

Vil du bytte til nye tv-løsningen? Klikk her!