Håkon Hallingstad har oppgradert fiberhastigheten til 1000/1000 Mbps - eller gigabit nettverk som det også kalles. Det er ti ganger mer enn familien hadde tidligere. 

Håkon og kona har fire barn mellom 8 og 17 år. Etter å ha bodd i USA en periode, var fiberbredbånd noe av det første de prioriterte etter at de flyttet hjem til Trondheim - blant annet for å holde kontakten med venner og kjente i USA. 

- En av guttene spiller av og til online med en kamerat i USA. Da har han også kamera slik at de kan følge hverandre. Slikt trekker selvfølgelig en del kapasitet, sier Håkon.

b2ap3_thumbnail_HermenesNTE-1679

Trenger raskt nett

Håkon jobber som programvareutvikler hos Yahoo. Både han og familien er interesserte i teknologi, og familien har en imponerende maskinpark med mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og spillkonsoller. 

Nett-tilgangen brukes ikke bare til lek og moro. Ungene skal både laste ned skoleoppgaver og levere besvarelser via nettet, og begge de voksne tar unna en del jobb hjemmefra. Derfor er både små og store avhengige av god og stabil nettforbindelse i hverdagen. 

Ennå bruker ikke familien all kapasiteten fullt ut, men etter hvert som ungene blir eldre, regner de med at nettbruken bare vil fortsette å øke. 

Med fiberbredbånd fra NTE har de nok båndbredde både i dag og i fremtiden!

Sjekk om du kan få fiber fra NTE her!