Bruker du tv-en på samme måte som i 1998?

Folk har nok endret tv-vanene sine ganske mye de siste tjue årene. Fra at familien samlet seg rundt sitt ene tv-apparat til bestemte tidspunkt i uka, er tv-underholdningen nå preget av langt større fleksibilitet og mobilitet.

Det blir stadig færre som ser lineær tv; nå ønsker folk å kunne se favorittprogrammene sine når en selv syns det passer best. Og det må ikke nødvendigvis være hjemme i stua heller – man skal kunne se tv uansett hvor man er! Har du prøvd å forklare dagens seksåringer at man kun kan se barne-tv klokka 18? Da får du nok noen uforståelige blikk...

Med den nye tv-løsningen ligger alt til rette for full fleksibilitet og mobilitet for hele familien! 


Mange praktiske funksjonaliteter

 • Se offline. 
  Nå kan du se opptak, film og serier både i on- og offline modus. Det betyr at du kan ta med deg opptakene og filmene dine hvor du vil i verden.
 • Opptak uten grenser
  Nå kan du ha over 500 timer med opptak i full HD-kvalitet. Det er heller ingen begrensinger på hvor mange opptak du kan gjøre samtidig. Men det beste av alt er nok at du kan se opptaktene dine akkurat når og hvor du vil. Det er genialt å kunne laste ned en hel sesong av en spennende serie, og ta den med på utenlandsferie for eksempel.
 • Lei og kjøp film og serier
  Du kan selvfølgelig leie og kjøpe filmer og serier som før. Og det kan du gjøre på den skjermen du selv ønsker.
 • Start forfra
  De fleste programmer kan når som helst startes forfra igjen. Dermed trenger du ikke forholde deg til kanalenes sendeskjema, og det er ingen krise om du har glemt å ta opp programmet på forhånd. Perfekt når du kommer akkurat litt for sent til sendestart. Du kan selvfølgelig også spole og ta pauser i sendingene.
 • Tv og internett smelter sammen
  I den nye løsningen smelter den tradisjonelle tv-en og dagens internettjenester sammen. Apper som HBO Nordic, NRK TV og NRK Super er bare et klikk unna med fjernkontrollen. Du får tilgang til hele NRKs arkiv og alle programmer som går på kanalen når det passer dere best.
 • Ultra HD
  Den nye løsningen er UHD-kompatibel, og lar deg se, strømme og ta opp 4K-innhold nærmest uten begrensninger. Scenen er satt for fremtiden!
 • Globalt søk
  Globalt søk er en genial søkefunksjon, som gjør navigeringen mye enklere. Du kan søke på titler og skuespillere på tvers av kanaler, opptak, ukesarkiv og filmkiosken, og dermed finner du det du leter etter på null komma niks.
 • Programarkiv
  I programarkivet finner du de fleste programmene fra den siste uken, uten at du trenger å sette programmene på opptak. Da kan du finne tilbake til programmer du ikke fikk anledning til å se.
 • Velg kanalene i tv-pakken din selv
  Nå trenger du ikke nøye deg med en forhåndsbestemt tv-pakke lenger. Som tv-kunde hos oss kan du selv sette sammen tv-pakken med de kanalene du har mest lyst på. Du kan velge mellom kanaler, kanalpakker og strømmetjenester.

Ønsker du å bytte til den nye tv-løsningen vår? Klikk her!