Jul i Flåklypa

​Bli med på julefeiring i Flåklypa! Solan, Ludvig og Reodor er tilbake - og denne gangen må de hanskes med verdens kraftigste snømaskin, verdens verste snøstorm, en usynlig Reodor og en sinna Flåklypa Tidende-redaktør. Og hvem er det som redder jula? Jo, det er Ludvig, det, selvfølgelig! Og det er litt farlig, det!

V39656_packshot_GE-1457621413710

Love Actually

​Ikke bare er den romantiske julekomedien Love Actually en stjernespekket film; den er spekket med kjærlighetshistorier også! Bli med til London hvor åtte svært ulike par etter beste evne forsøker å finne ut av kjærlighetsproblemene sine. Opplev alt fra den totale ydmykelse til heseblesende lykkerus! En perle av julemagi!

Love-Actually-Gallery-2

Polarekspressen

Ved midnatt på selveste julaften stopper et skinnende, svart tog utenfor huset til Chris - en gutt som egentlig har sluttet å tro på julenissen. Dermed starter en utrolig reise opp og ned fjellene, ut på glattisen, over skyhøye broer - helt frem til Nordpolen og Julenissen. Animasjonsfilmen Polarekspressen inviterer deg med på en uforglemmelig julereise!

polarexpress-2250

Snekker Andersen og julenissen

Gled deg til den nye norske juleklassikeren basert på Alf Prøysens fantastiske fortelling om snekker Andersens møte med julenissen på selveste julaften! Her får du lun humor, mye varme og spenning for store og små. Får du ikke julestemning av dette, får du det kanskje ikke av noe!

file=2_Snekker_Andersen_og_Julenissen1_utendato_1__1477350646.jpg&dh=417&dw=800&t=4&

Alene hjemme

Filmklassikeren Alene Hjemme gleder stadig nye generasjoner! Åtte år gamle Kevin blir ved en feil etterlatt hjemme når familien drar på ferie til Paris. Og når de to bandittene Marv og Harry prøver å bryte seg inn for å tømme huset for verdisaker, tar Kevin ansvar. Han setter opp en rekke særdeles kreative feller og får til slutt overlevert skurkene til politiet. Her får du garantert trimmet lattermusklene!

Reisen til julestjernen

For mange julefortellingen over alle julefortellinger! Historien om Sonja, og om hvordan hun til slutt finner igjen både julestjernen og foreldrene sine, trollbinder både barn og voksne. Uansett om du foretrekker originalfilmen eller nyinnspillingen av filmen, lover vi deg klump i halsen og bankende hjerte når Sonja synger "Julestjerne, kom til meg".

qwzrObtrrWvAGzY7KJ6GJQnzQ4fc3nuIT9BdpKxoR92w

Die Hard og Die Harder

​Handlingen i de to første Die Hard-filmene er lagt til jula, og derfor har de for mange blitt juleklassikere. Bli med når politimannen John McClane redder verden fra terrorister som truer med å sprenge først en bygning og så en flyplass. Suksessoppskriften med tettpakket action og spenning med Bruce Willis ble senere videreført i to andre filmer.

Die-Hard-Honest-Trailer-123015

Nightmare before Christmas

Tim Burton har regien på denne animerte julefilmen som handler om den onde gresskarkongen av Halloweenland som planlegger å kidnappe julenissen for å ta kontroll over jula. For å hindre dette, må innbyggerne samarbeide om en aksjon!

Harry Potter-filmene

Både hver for seg og sammen er de 8 filmene fra det magiske Harry Potter-universet fantastisk underholdning, med humor, spenning og dramatikk. Eventyrfilmene fra trolldomsskolen Hogwarts tar oss med inn i den forrykende kampen mellom det gode og det vonde. Bøkene og filmene fengsler alle aldersgrupper - sett deg godt til rette og la filmene ta deg med til et magisk sted!

landscape-1452788965-movies-harry-potter-snape-and-harry