I fjor var det Håvard Hoel Paulsrud og Anders Rasmussen på Jerv som gikk seirende ut av eSerien etter å ha slått Raufoss i finalen; med Mjøndalen på en hederlig 3 plass. Det har vært flere overganger til årets sesong, så her ligger det an til spenning fra første sekund!

Nytt av året er at det blir ligaspill med 17 klubber, og ikke gruppespill slik vi er vant til. Det betyr at det spilles kamper i hver runde, og at spillerne slipper å måtte prestere alt på bare én spilldag. Seriespillet sparkes i gang torsdag 5. mars og strekker seg over seks torsdager i mars og april, med kamper kl. 18:05, 

E-sport har hatt en enorm vekst verden over de siste årene, og bare i Norge er det nærmere en halv million e-sportspillere. E-sport samler og engasjerer barn og voksne. De fleste spiller litt nå og da, mest for moro skyld. Andre går mer opp i spillingen. 

E-sport er faktisk verdens raskest voksende sport; kanskje også fordi det er fort gjort å komme i gang med å spille? Du trenger en spillkonsoll, et spill og en kjapp og stabil internettforbindelse. Det er lite som er mer irriterende for en spiller enn å ha høy ping. Hvis spillet lagger, kan det tyde på at du har for treg internettforbindelse. Den beste løsningen er å kjøpe en kjapp linje; da får du både bedre ping og responstid. En kjapp linje gjør det også bedre å se på Twitch og YouTube. 


Altibox og NTE leverer lynraskt fiberbredbånd til over 100 000 trøndere allerede. Sjekk om vi kan levere til deg!