På Altibox Barn finner du en hel haug med barneinnhold samlet på ett og samme sted. Enkelt og gøy for ungene og trygt for de voksne - rett og slett midt i blinken!

Alt på ett sted

Brødrene Sivert og Erik på 6 og 8 år elsker løsningen. Når vi spør dem om hva som er favorittserien, får vi ikke ett, men fire svar!

— Vi liker aller best Teen Titans Go. Og ThunderCats Roar! Og så Mao Mao, helter med rent hjerte. Og selvfølgelig Pysjheltene. Det er helt umulig å velge, sier Erik. 

Lillebror Sivert liker også veldig godt Grizzy&lemen og Labyrint på NRK. 

— Noen ganger stopper jeg opp på nyheter og sånt, men da blir mamma og pappa sure og sier at vi ikke er gamle nok til å se på det, forteller Sivert. 

Akkurat det er det vel flere foreldre som kjenner seg igjen i. Med Altibox Barn slipper du å bekymre deg for om barna ser på program som ikke er beregnet for dem. 

Altibox Barn er et menyvalg  i hovedmenyen på den nyeste versjonen av Altibox TV som er enkelt å finne for barna. Barna lærer seg snart å se etter ape-symbolet. Der finner de alt barneinnholdet du har valgt inn i tv-pakken din; NRK Super, Cartoon Network, HBO Toonix, Disney Movies on Demand - for å velge noen. Uansett hva du har valgt inn, finner du det i Altibox Barn. 

Vil du velge inn mer barneinnhold, gjør du det enkelt her.


Altibox Barn

Se favorittene igjen og igjen

At barna liker å se favorittseriene, ja, til og med favorittepisodene sine, om og om igjen, er like sikkert som at sola går opp i øst. Sivert og Erik blir ikke enige om hvilken episode av Teen Titans Go som er favoritten, men de tror kanskje det er den hvor de krangler om det er hamburger eller burrito som er best.

— Den har vi sett ganske mange ganger ja, sier Erik. — Kanskje tusen. 

Med Altibox Barn er det enkelt å finne tilbake til favorittene sine. Basert på hva barna har sett på tidligere, får de også opp nye ideer til underholdning i oversikten over det mest populære innholdet. 

Har du ikke nyeste versjon av Altibox TV? Les mer og oppgrader her.

Altibox barn