– Nå er det ikke lenge til hakkete internettlinjer er en saga blott, smiler Tom Sandal, som er leder for Telecom i NTE Marked AS. 

Vi er i full gang med gravingen på hele 26 felt. Flere tusen kunder vil i løpet av de nærmeste månedene få tilgang til fiberbredbånd fra NTE, og får dermed både rask og stabil nettilgang.

Selve utbyggingen tar gjerne noen måneder, men de første i feltet kan ofte kobles til allerede i løpet av noen uker etter at gravingen har startet. 

– Vi graver så fort vi kan, for vi vet at mange er utålmodige etter å få koblet seg til fiberen. Mange har slitt med dårlig internettilgang lenge, og gleder seg til en ny, digital hverdag, sier Sandal.

Her kan du se hvor langt vi har kommet med graving i de ulike feltene.

Hva skal til for å få fiberbredbånd?

– Hver eneste dag får vi henvendelser fra folk i hele Trøndelag som ønsker seg fiberbredbånd, forteller salgssjef Geir Hellan.

– Vi kikker gjerne litt ekstra på områder vi får mange henvendelser fra, så har du lyst på fiber, kan det lønne seg å ta kontakt med oss.

Og hvis du irriterer deg over at naboen har mye raskere nettilgang enn du, er det enkelt å gjøre noe med det! I de områdene hvor det allerede er fiber fra NTE, er det en smal sak å bli kunde hos oss. 


Her kan du sjekke om vi kan levere fiberbredbånd der du bor.

geir hellan