Med en enkel liten dings, kalt Sensibo Sky, kan du nå modernisere luft-til-luftvarmepumpen din og styre den uansett hvor du er ved hjelp av smarttelefonen din. Sensibo er nå integrert som en del av NTEs smarthjem-app, og kan dermed styres sammen med resten av smarthjemutstyret ditt.


Full tilgang uansett hvor du er


Med Sensibo Sky-enheten og appen på telefonen din kan du enkelt styre varmepumpa uansett hvor du er. Du kan slå av og på enheten, justere temperatur, velge modus og sette på timer. Det eneste du trenger er dekning på smarttelefonen din.

I tillegg har du appen flere smarte tilleggsfunksjoner. Den ene funksjonen kobler varmepumpa di til GPSen på telefonen din. På den måten kan du sørge for at varmepumpa automatisk slår seg av når du forlater huset. Du kan også overstyre den vanlige styringen, og sørge for at varmepumpa følger en kalender med spesifikke dager og tidspunkter.

Du kan også velge flere operasjoner på samme varmepumpe, noe som er praktisk dersom du for eksempel ønsker ulike tidspunkt på hverdag og helgedag.

Slik installerer du Sensibo Sky-enheten

Sensibo Sky plasseres med tilgang på strøm og WiFi-dekning. I tillegg er det viktig at enheten har fri sikt til varmepumpa di. Selve installasjonen er enkel: Last ned Sensibo-appen, ta bilde av QR-lappen og følg instruksene. Sensibo-appen er igjen integrert med smarthjemappen vår, slik at du får samlet alt i en og samme app.

Bestill varmepumpestyring i dag!

​Har du allerede smarthjemsystemet fra NTE? Da kan du bare bestille Sensibo Sky og koble den til i appen din. Det fins mange nettbutikker som selger komponenten allerede. Dersom du ikke har smarthjem fra NTE, må du først kjøpe en av våre startpakker for å kunne ta i bruk varmepumpestyringen sammen med resten.

Finn Sensibo Sky til best mulig pris her!

Se smarthjempakkene våre her!

Få Enovastøtte

Dersom du installerer et varmestyringssystem som styrer minst tre varmesoner kan du få inntil 4.000 kroner i Enovastøtte. Energibehovet kan bli betydelig redusert gjennom et slikt system, og Enova anslår at du kan redusere energibehovet til oppvarming med 10-15 prosent dersom boligen deles opp i temperatursoner med termostater. Bruker du i tillegg temperatursenkningsautomatikk og tidsstyring, vil energibehovet bli inntil 20 prosent lavere.

Les mer om Enova-støtten her!

Smarthjem fra NTE

NTEs smarthjemløsninger gir deg helt enkelt et smartere og tryggere hjem. Løsningen kan brukes både i nye og eldre boliger, og er enkel å ta i bruk med enkeltkomponenter som du kan installere på egen hånd. Det viktige for oss er å tilby en smarthjemløsning som lar deg styre hele boligen i ett og samme system, fremfor å ha en haug med ulike apper til å styre ulike komponenter i hjemmet ditt.

Les mer om smarthjemsystemet vårt her!

Sjekk om du kan få 100 % trønderfiber fra NTE!