Vi vet at strøm kanskje ikke er det temaet som engasjerer mest. Så lenge alt funker som det skal, tenker nok ikke så mange av oss noe særlig på strøm. Strømregningen, derimot, vet vi at det er mange som er opptatt av. Har jeg virkelig brukt så mye strøm? Hvorfor er strømmen plutselig så dyr? Hva koster egentlig strømmen? Hvor mye betalte jeg i april sammenlignet med i januar? 

I kundeappen vår får du alt du trenger for å bli mer bevisst på strømforbruket ditt. Strømforbruket ditt blir presentert så enkelt og lettfattelig at du garantert får et annet forhold til strøm enn det du har i dag.

Når er forbruket ditt på topp?

For å lære deg mer om forbruket ditt, gir appen deg en oversikt over strømforbruket ditt per time, dag, uke og måned. De fleste av oss bruker mest strøm på morgenen, når vi står opp, og på ettermiddagen, når vi kommer hjem og skal lage middag. Her kan du se de beste tipsene våre til hvordan du kan spare strøm.

Siden forbruket ofte henger sammen med utetemperaturen, kan du se temperaturen i samme bilde som strømforbruket ditt. Kanskje kan du justere ned forbruket når det er varmere i været? Vi tror det er enkelt for de aller fleste av oss å bruke mindre strøm - vi må bare få et annet forhold til det. 

Minside
Stromforbruk
Spotpris

Digitalt wattmeter

Noen av oss husker kanskje fortsatt de gamle wattmeterne som mange hadde på kjøkkenveggen sin på 1970- og 80-tallet. Det var opprinnelig et smart verktøy for å få kontroll på strømforbruket sitt. Sammen med Enova tester vi nå ut et digitalt wattmeter i kundeappen, hvor man får en god sanntidsvisualisering av hvor mye strøm man bruker til enhver tid. 450 engasjerte pilotkunder er med oss på prosjektet, og gir oss nyttig innsikt vi skal bruke til å å utvikle wattmeteret videre. Forhåpentligvis kan vi snart tilgjengeliggjøre denne funksjonen til flere.

Kom i gang! 

Har du ikke lastet ned appen ennå? Du finner den både på Google Play og på App Store.