Er du strømkunde hos NTE har du full oversikt over strømforbruket ditt - både time for time, dag for dag, uke for uke og måned for måned. Dette er et nyttig verktøy om du vil ha oversikt over hvor mye strøm du bruker. I tillegg finner du dagens strømpriser i appen. Den endrer seg time for time.

I siste oppdatering får du blant annet følgende funksjonalitet:

  • Vi har lagt til utendørs temperatur sammen med diagrammet som viser hvor mye strøm du bruker. Temperaturen påvirker strømforbruket, og med å sammenligne disse to grafene kan du fort se hvor mye temperaturendringer har å si for strømforbruket ditt.
  • Vi har endret litt på designet på framsiden i appen, slik at det er det aller viktigste du ser her. Du kan endre på rekkefølgen på elementene på framsiden ved å trykke på de tre prikkene.
  • Under "tjenester" finner du alle tilbudene fra Gir Mer fordelsprogram. Denne siden har vi også gjort litt bedre, så det skal bli enklere for deg å lese deg gjennom tilbudene.
Kundeappen forbruksvisning
Med ny oppdatering på kundeappen kan du se temperatur sammen med strømforbruket

Smarte tips

  • Under "Min Side" i appen kan du legge til data fra samboer. Det vil si om dere f.eks. har en annen bolig/fritidsbolig der det er samboeren din som står som eier av strømavtalen. Eller om partneren din står som eier av bredbånd- og tv-tjenester fra oss. Da får dere en samlet oversikt over alt som husstanden kjøper fra NTE.
  • Under "mer" i appen kan du gjøre en enkel energianalyse av boligen din ved å klikke på "forbedre din bolig". Her får du oversikt over boligens energimerke, og kan vurdere diverse tiltak for energibesparing. Du kan gå videre inn i Energiportalen for å oppdatere informasjon og se nærmere på boligen din om du ønsker det.

Last ned kundeappen!

Over 14.000 NTE-kunder har nå tatt i bruk appen. Har du ikke testet den enda anbefaler vi å gjøre det.

Du kan lese mer og laste den ned ved å klikke her.