Avtalene er forhandlet frem av innkjøpere i Agrikjøp som kjenner både jordbruks- og skognæringen godt. Og de har vært nøye med at avtalene skal være gode, enkle og oversiktlige. 

- Vi tilbyr to ulike avtaler, og begge to har blitt meget godt mottatt, forteller Anders Eggen, som er salgsleder for strøm i NTE. - Vi har fått kunder fra hele landet, og mange setter pris på at vi kjenner næringen og derfor kan være gode rådgivere. 

Ønsker du deg lave og forutsigbare priser, og vil unngå pristoppene for strøm, velger du Agrol Forvaltning. Agrol Innkjøpspris gir billigste strøm over tid, men prisen kan variere mer. 

Strømmen du kjøper, er 100% fornybar. Vi vet at det er mange innenfor både landbruk og skogbruk som er opptatt av å tenke langsiktig og bærekraftig. Som kunde i NTE trenger du ikke å bekymre deg for hvilken strømkilde strømmen kommer fra. Strømmen vi selger vil alltid komme fra en fornybar kilde.

Her kan du lese mer om strømavtalene.

​Agrol er ikke en kundeklubb du melder deg inn i, men som du får tilgang til gjennom medlemskap i disse organisasjonene:


Felleskjøpet Agri
Felleskjøpet Rogaland Agder
Norges Bondelag
Norges Bygdekvinnelag
Norges Bygdeungdomslag
Norges skogeierforbund og skogeierandelslagene