Det blir stadig vanskeligere å kjøpe julegaver. Årets jul ser ut til å bli av det annerledes slaget, så kanskje du skal tenke litt nytt på julegavefronten også?

Her får du 6 tips til praktiske julegaver som familie og venner garantert kommer til å sette pris på!

 1. USB-stikkontakt 
  Løper du huset rundt på leting etter hvor det var du la mobilen eller nettbrettet på lading? Med en egen stikkontakt med USB-ladere vet du alltid hvor du skal lade mobilen og hvor du skal lete etter den. Veldig kjekt for eksempel på kjøkkenet eller på soverommet!
   
 2. Nye taklamper
  På tide med nye lamper? Vi har alt fra diskrete taklamper og LED-spotter til fancy designlamper til både innendørs og utendørs bruk - og vi har elektrikere som kan hjelpe deg å montere lampa der du vil ha den! 
   
  taklampe.jpg
 3. Terrassevarmer
  Fikk dere ikke somlet dere til å kjøpe terrassevarmer denne høsten heller? Fortvil ikke - den kan både kjøpes og monteres vinterstid også - så er dere klare til lange kvelder utendørs til våren!
   
 4. Elbil-lader
  Har du kjøpt deg elbil, er elbil-lader den mest åpenbare julegaven til husholdet! Slå til med en ZAPTEC hjemmelader til garasjen eller parkeringsplassen; du bestemmer selv om du vil klaske alle pengene i bordet på en gang eller om du vil kjøpe laderen på avbetaling.
   
 5. Dimmer
  Med litt fantasi kan du strekke deg til å si at denne gaven er på grensa til det romantiske. Med en dimmer kan du jo skru ned lyset og skape akkurat den stemningen du vil!
   
  elektriker.jpg

   
 6. Elektriker
  Hvor lenge har din bedre halvdel glemt å bestille elektriker? Kjøper du et gavekort på en elektriker, er du garantert at jobben blir gjort! 
   

PS - er du av den smarte typen, kan du gi bort en videobefaring med en elektriker.Det er nemlig helt gratis… Kompenser ved å bruke befaringen til å få råd og vink om hvordan du kan pusse opp for eksempel soverommet - det er romantisk, det!

Ta en tur i nettbutikken vår

Tilbake til forsiden