– Vi hadde ikke klart oss uten fiberbredbånd fra NTE, sier Sindre Langberg, som er daglig leder for Tempe dekkservice. – Hvis nettet er nede så lite som 5 minutter, taper vi store summer. 

Da Tempe Dekkservice flyttet fra Tempe til Fossegrenda for tre år siden, byttet de til samtidig til NTE bredbånd, og de har ikke angret et sekund. 

– Jeg kan nesten ikke komme på at nettet har vært nede, jeg, smiler Sindre. – Og de få gangene vi har hatt problemer, har kundeservice vært på saken allerede før vi har varslet i fra til dem.  

tempe_dekk

Tempe dekkservice har spesialisert seg på felger - og ikke hvilke som helst felger. På veggene henger skinnende røde, gullfargede, svarte og sølvfargede felger

– Felgene er 50 % av utseendet på bilen, spør du meg, smiler Sindre.
– Mange av kundene våre legger stoltheten sin i å ha en strøken bil, og da er det viktig med flotte felger som virkelig fremhever bilen. Mange av felgene vi selger er håndverk, og det vises. 

De siste årene har Tempe dekk satset mer og mer på nettsalg, og mange av salgene går gjennom nettbutikken firmaet har bygget opp. 

– Vi har Norges, og sannsynligvis også Europas, største utvalg i felger, forteller Sindre. – Kundene våre bor over hele landet, og bestiller via nettbutikken vår. Nettbutikken er ekstremt viktig for oss. 

Og med over 100 000 ulike varekoder er det umulig å ha oversikt i hodet over hva butikken selger. Sindre og de seks kollegene hans på Tempe dekk er derfor helt avhengige av at nettet er oppe, og at det går fort. 

– Vi er helt avhengige av et stabilt og kjapt nett, sier Sindre. – Vi har alt på nett; oversikten i dekkhotellet, varelageret, skriverne våre, nettsiden med nettbutikken, regnskapssystemet, bildebasen - alt! 

tempe_dekk

Sindre er så fornøyd med fibrebredbåndet fra NTE at han har blitt kunde hjemme også. Som mange andre jobber han hjemmefra både på kveldstid og i helgene, og han er like avhengig av kjapt nett hjemme som på kontoret. 

– Tempe dekkservice handler inn felger og annet utstyr fra leverandører over hele verden; fra Japan og Kina til USA og Australia. Jeg har kontakt med leverandørene døgnet rundt, forteller Sindre. – Da må jeg være sikker på at jeg kommer meg på nett både dag og natt. Den sikkerheten gir NTE meg.

Finn ut mer om NTEs fiberbredbånd til bedrifter

tempe_dekk