- Da vi bygget på en etasje, ville vi tenke nytt og fremtidsrettet, forteller Tommy. 


Valget falt på solcellepanel - en energiform Tommy ikke er ukjent med, siden han jobber i et amerikansk firma som utvikler solcelleteknologi. 


- Jo mer jeg lærer om solcelleteknologi, desto mer forbauset blir jeg over at ikke alle som bygger nytt eller bygger på, velger solcellepanel på taket, sier Tommy. - Det er virkelig en fremtidsrettet teknologi. 


Hovedmålet til Tommy er å spare både kroner og energi. - Jeg ser på dette som en langsiktig investering. På lang sikt regner jeg med på å spare noen kroner, smiler han. - I tillegg tror jeg det er med og øker verdien til huset; og at det vil slå positivt ut den dagen vi skal selge. 

Både Tommy og kona har blitt vant til at folk kikker litt ekstra opp på huset når de går fordi. - Det er jo ikke så mange som har solceller ennå, så det er klart folk er litt nysgjerrige på det, sier Tommy. - Jeg hadde vært nysgjerrig sjøl, jeg, hadde det vært naboene som hadde fått det montert opp!


Tommy er glad han fikk montert solcelleanlegget.

- Dette er bare begynnelsen, sier han. - Nå har vi installert grunnpakken, og så får vi se hvor mye vi utvider den. For at solceller er fremtiden, er det ingen tvil om! 

b2ap3_medium_handeland2