Har du lyst til å se ny krim, finner du en utmerket oversikt over årets nye serier på denne siden.

Vi har lyst til å slå et slag for noen av de andre seriene du finner på Altibox - like spennende, men ikke ferske til påske. 

Poirot 

Ingen over, ingen ved siden! Den belgiske detektiven Hercule Poirot, som løser alle krimgåter ved hjelp av sine små grå, er krimserien for deg som foretrekker intellektuelle gåter fremfor blod og gørr. Nå kan du se over 40 av episodene på NRK!

Her finner du alle episodene.

 

Tegnet skisse av detektiven Hercule Poirot med sin karakteristiske bart, hatt og dress


 

Superkrim

Hvem sa at krim bare er for voksne? NRK har spilt inn små episoder med skumle, mystiske og morsomme ting på NRK Super. Anbefales til alle barn! 

PS - noen av episodene kan være litt skumle, så det kan være godt å ha ei trygg hånd å holde i!

Her finner du alle episodene.


Rød snø

Klassikeren fra 1985 med Kjersti Holmen, Sven Nordin og Tomas von Brömssen er like spennende i dag som for snart 30 år siden. Handlingen er lagt til den annen verdenskrig og finner sted på et avsidesliggende svensk pensjonat hvor freden og idyllen råder - tilsynelatende.

Se alle episodene her. 
 

Broen

Har du ikke sett den fantastiske serien Broen ennå, har du kanskje tid til det i påska? Serien starter med at en person blir funnet drept på Øresundbroen; midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir kalt ut til åstedet. 

Serien finner du på Altiboxen din.


True Detective

Har du valgt inn HBO Nordic som en del av kanalpakken din, kan du se den strålende serien True Detective. Tre sesonger med blant andre Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Colin Farrell og Stephen Dorff. 

Her finner du alle de tre sesongene.

PS - har du ikke HBO Nordic , kan du velge den inn i kanalpakken din. Her finner du bruksanvisningen!