Slik bestiller du videobefaring med en elektriker

Er hverdagen travel? Bruk en kaffepause til å ta en befaring med en av elektrikerne våre via telefon eller nettbrett. Enklere blir det ikke! 

Elektriker smiler mot kameraet mens vi ser ryggen på en annen elektriker

Enten du trenger bedre lys eller flere stikkontakter hjemme eller om du planlegger å pusse opp, er det lurt å få gode råd fra en elektriker. Velger du en videobefaring, kan du vise elektrikeren hva du trenger hjelp med uten at du får besøk hjemme. Enkelt, trygt og selvfølgelig helt gratis!

Slik gjør du det

Løsningen er like enkel som den er genial. På denne siden legger du inn telefonnummeret ditt og trykker på Fortsett.

Første steg i prosessen

Deretter kommer du til en side hvor du må legge inn mer kontaktinformasjon. 

Andre steg i prosessen

Til slutt kan du gi oss litt informasjon om hva du trenger hjelp med, og når det kan passe for deg å ta en prat.

Tredje steg i prosessen

Når du har bestilt videobefaring, tar vi kontakt med deg for å finne et tidspunkt som passer. Så sender vi deg en lenke på e-post. Du åpner lenken til avtalt tidspunkt og kommer til et videomøte hvor du får snakke med en elektriker. Slik kan du bruke telefonen eller nettbrettet til å vise oss det du trenger hjelp med.

Hva kan du bruke det til? 

Videobefaring er en kjapp, trygg og effektiv måte å få hjelp av en elektriker på, og det passer for mange ulike typer oppdrag. Skal du pusse opp et helt hus, er det nok like effektivt om du inviterer oss hjem til deg for en fysisk befaring, men ellers kan mye løses over skjerm. 

Foretrekker du at vi kommer hjem til deg på befaring, kan du bestille det på samme side. Alt du trenger å gjøre, er å huke av for at du ønsker en fysisk befaring. 

Du kan velge fysisk befaring

Vi sees!

Her kan du bestille videobefaring.

Vi snakkes!