Kjøp brannvarslingsanlegg på avbetaling

Har du sikret hjemmet ditt godt nok mot brann? Nå kan du kjøpe brannsikringsanlegg på rentefri avbetaling over strømregningen i 36 måneder - til samme pris som om du hadde betalt alt på en gang.

Smilende elektriker viser frem røykvarslere som henger på en vegg

Alle som eier en bolig eller en fritidsbolig, skal sørge for å ha brannalarmanlegg eller et tilstrekkelig antall røykvarslere. I følge lovverket skal det være minst én detektor eller røykvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom. 

Som et tiltak for å senke terskelen for å montere brannvarslingsanlegg, lanserer vi nå brannsikringsanlegg på rentefri avbetaling. Det koster deg altså ikke en krone ekstra å betale ned anlegget over 36 måneder. 

Hva får du med Elotec Ajax? 

Brannvarslingsanlegget Elotec Ajax, som er utviklet på Oppdal, består av tre deler: 

  • Sentralenhet (FG-godkjent)

  • 3 multidetektorer

  • Elotec Ajax app, som gir deg full kontroll

Brannvarsler Elotec Ajax
Brannalarm beskjed på en iPhone

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur. De tre multidetektorene er koblet sammen, og alle varslerne gir lyd når én oppdager brann. 

Anlegget er koblet opp mot internett slik at du får varsel på mobilen hvis det begynner å brenne, og hvor det brenner. Systemet kan leveres med CO-sensor (kullos / karbonmonoksid). Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom.

Du kan også bygge ut Elotec Ajax med både innbruddsalarm og vanndetektor hvor du får varsel på mobilen hvis det er noe galt. 

Røykvarsler montert i taket
Røykvarsler montert i taket i en stue

Hva koster det deg? 

Kjøper du anlegget kontant, koster det deg 9 900 kroner. Vil du kjøpe det på avbetaling over 36 måneder, deler vi summen på 36 og får 275 kroner per måned. 

Prisen inkluderer montering og inntil 20 km kjøring fra nærmeste NTE-avdeling.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.