Kjøp elbil-lader på avbetaling

Har du gjort som nesten 20 000 andre trøndere og kjøpt deg elbil? Da lønner det seg å følge i fotsporene til de som kjøper hjemmelader på avbetaling!
Familie ser på at mor setter inn ladekabel på en elbil

Med hjemmelader lader du både tryggere og raskere enn hvis du bruker skjøteledning i en stikkontakt.

Så mange spørsmål...

Det kan være mye å sette seg inn i når det gjelder lading av elbil, og særlig første gang du blir elbil-eier. 

  • Trenger jeg en egen lader, eller kan jeg bare kjøpe en ekstra lang skjøteledning til stikkontakten ute?
  • Hvilken lader skal jeg kjøpe?
  • Passer laderen jeg har sett reklame for til bilen min?
  • Hvor lang tid tar det å lade bilen?
  • Når er det billigst å lade?
  • Hvor mye har jeg råd til å betale for en hjemmelader?

… ett svar: ZAPTEC

Zaptec lader montert på en vegg

La oss ta det siste først. Hos oss bestemmer du selv om du vil betale alt på én gang eller om du vil betale det ned over strømregningen. 

Det koster deg ikke en krone ekstra å betale det ned over 36 måneder. Vi deler ganske enkelt kjøpesummen på 36. Det blir 442 kroner per måned, det. Den eneste betingelsen er at du er eller blir strømkunde av NTE i 12 måneder. 

Vil du heller betale hele summen på en gang, koster laderen 15 900 kroner. 

Monteringen av laderen er inkludert i prisen.

Trygg, kjapp og smart

Norskutviklede ZAPTEC HOME passer alle typer ladbare biler; alt fra Leaf og Kia til Tesla og Jaguar. Det betyr at du ikke må bytte hjemmelader selv om du bytter bil. Det er også praktisk når du får besøk av noen som må lade før de kan dra videre. 

ZAPTEC lader inntil 10 ganger raskere enn om du bruker skjøteledning i stikkontakt, og dessuten er den mye tryggere. Hvis du velger skjøteledning-alternativet, risikerer du nemlig økt brannfare, elektrisk sjokk og overbelastning av det elektriske anlegget.

Vis oss hvor du vil plassere laderen

Er du klar for å bestille en lader? 

Her kjøper du laderen

Er du usikker på hvilken vegg i garasjen, hvilken husvegg eller hvilken parkeringsplass det er best å plassere laderen på? Bestill en gratis videobefaring med en av elektrikerne våre!

Når du har bestilt, tar vi kontakt med deg for å finne et tidspunkt som passer. Så får du tilsendt en lenke på e-post. Når du åpner lenken, kommer du til et videomøte hvor du får snakke med en elektriker, og så kan du bruke telefonen til å vise oss det du trenger hjelp med. Enkelt, trygt og selvfølgelig helt gratis! 

Motta push-varsler fra NTE

Få varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til å motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert på mine kundedata. Se vår personvernerklæring.