Kom deg 100 % på nett!

Er du ikke helt fornøyd med nettet hjemme hos deg selv? Nå samarbeider vi med Google for at du skal kunne få enda bedre signal i alle rom og på alle enheter!

Tre Google Wifi routere sammen

Med Altibox og Google Wifi er du sikret et raskt og stabilt trådløst nett der du trenger det mest. I tillegg får du tilgang til smarte løsninger som foreldrekontroll og gjestenett.

Google Wifi erstatter ruteren din med flere «punkter» i et såkalt mesh-nettverk. Wifi-punktene forbindes med hverandre, og du kan sette opp så mange du vil. Du kobles automatisk opp til det nærmeste signalet slik at du kan bevege deg rundt i huset uten å miste nettet. Skal du for eksempel strømme en film eller delta i en viktig videokonferanse, kan du prioritere en av enhetene slik at den høyeste hastigheten havner der du trenger den mest. 

Koble ut nettet

Noen ganger er det behagelig å kunne koble ut nettet - for eksempel når barna skal gjøre lekser eller når de skal legge seg. I Google Wifi-appen kan du styre hvem som skal ha tilgang til internett og når. Du kan også bruke appen for å se hvem som er tilkoblet på hvilke enheter, teste hastigheten, feilsøke, konfigurere gjestenettverk og så videre. Med Google Wifi og Altibox får du rett og slett full kontroll på nettet ditt! 

Les mer om Google Wifi på altibox.no.

Google Wifi på en hylle