Lær mer om Agrol Forvaltning

Er du på utkikk etter en strømavtale som kan gi deg lavere pris enn innkjøpsprisen? Da er Agrol Forvaltning avtalen for deg!
Mann og dame med rygg til kamera står foran fire kyr

Er du medlem i Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Skogeierforbund eller Felleskjøpet eller i en bedrift som er tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke, har du en gylden mulighet til å bestille strømavtalen Agrol Forvaltning.

Hva er unikt med Agrol Forvaltning?

På lik linje med alle strømselskap i Norge, kjøper NTE inn strøm fra kraftbørsen NordPool og selger den videre til kundene. Strømprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel på NordPool, og den varierer fra time til time. Prisen vi kjøper inn strømmen for, kalles Innkjøpspris.

Med Agrol Forvaltning kan du faktisk få en pris som er lavere enn innkjøpsprisen.

Når vi mener at det er større sannsynlighet for at prisene skal stige, forhåndskjøper vi strøm, og kundene våre får strømmen til den prisen vi kjøpte den inn for. Historisk sett har strømprisene vært mye lavere med denne strømavtalen; en periode i 2018 hadde faktisk strømkundene med Agrol Forvaltning halv pris av strømprisen i markedet! Ikke rart dette er den strømavtalen flest Agrol-kunder velger! 

Les mer om Agrol Forvaltning her

Ta deg også tid til å se videoen med Berit, som forklarer ytterligere hvorfor vi anbefaler avtalen Agrol Forvaltning til Agrol-medlemmer.

Alle Agrol medlemmer har tilgang til avtalen Agrol forvalting