LED-lys opp tilværelsen!

Syns du det er mørkt i dusjen? Vil du ha bedre lys inne i klesskapene? Er du lei av dårlig arbeidslys på kjøkkenet? Med LED-striper kan du få det akkurat som du vil!

Gang med svarte skap og benk og en ledstripe i taket

LED-striper krever lite plass og kan integreres de aller fleste steder. Stripene er fleksible og kan tilpasses så de blir akkurat så lange du trenger dem. I tillegg kan de felles inn og integreres i vegger, tak og langs gulvet. 

LED-stripe over kjøkkenbenken

Har du unger som våkner og kommer inn på rommet ditt nattestid? En nedovervendt LED-list i gelenderet gir godt nok lys til at det er trygt å gå ned trappa, men ikke så lyst at de våkner opp unødvendig mye.  

Godt lys

LED-stripe i dusjen

En LED-stripe er rett og slett en plaststripe med små LED-dioder som står med jevne mellomrom. Stripene kommer i flere størrelser, og de er bøyelige. Dessuten kan LED-lysene bytte farge! Alt dette gjør LED-striper superfine å tenke kreativt med. 

LED-striper er energieffektive, og bruker mye mindre strøm enn halogenpærer. De avgir heller ikke varme, så du trenger ikke være bekymret for at bildene eller maleriene dine skal falme av lyset hvis du bruker LED-striper til å lyse opp kunsten din. 

De fleste LED-striper er dimbare og kan brukes til stemningslys. 

Like bra utendørs som innendørs

LED-stripe over lyset på badet

Det fins også LED-striper som tåler fukt og vann og derfor kan brukes utendørs. Ypperlig rundt garasjeporten, i innkjørselen, eller som en effekt i fasaden - for å nevne noe! 

Lyst på LED? 

Har du lyst på LED-striper hjemme? Elektrikerne våre gir deg gode tips og monterer stripene for deg så du får det akkurat sånn som du vil ha det! 

Alle foto: SG

Hei 👋 Gjerne chat med oss dersom du trenger hjelp.